DODAJTE OVAJ SASTOJAK U ŠAMPON AKO IMATE OŠTEĆENU KOSU: Učiniće je bujnijom i sjajnijom na duže staze, a POVOLJAN je

Napravite od običnog šampona proizvod kojim možete pilingovati teme dodajući mu šećer.

Rešite se opadanja tanke i slabe kose uz jedan od ovih 8 šampona koji će podstaći rast i gustinu vlasi.
Shutterstock 

Suvi vrhovi, masno teme i kosa bez volumena česta su tačka koja ruši samopouzdanje mnogih žena.

Iako se takvo stanje kose i vlasišta može pripisati korišćenju agresivnih farbi za kosu, genetici, a ponekad i vremenskim uslovima, postoji jedna “sitnica” koju verovatno retko praktikujete – a to je piling kose!

Dok brinemo o kosi, fokusiramo se na same vlasi, dok teme potpuno zaboravljamo. To je velika greška, kažu frizeri, jer samo ako je teme glave negovano, možemo da očeujemo da će i kosa izgledati zdravo i sjajno.

Da bi teme bilo zdravo neophodno je uraditi piling s vremena na vreme.
Shutterstock 

Da bi ono bilo zdravo, neophodno je uraditi piling s vremena na vreme, baš kao što to činimo i sa kožom lica. Za ovo vam nije potreban nikakav skup preparat. Sve što trebate da uradite je da u šampon kojim inače perete kosu dodate kašiku šećera.

Verujemo da vam nikad ne bi palo na pamet da šećer dodate u šampon, ali prema rečima žena koje su isprobale ovaj recept, rezultati su izvanredni.

Za piling kose dodajte šećer u šampon.
Unsplash/ Mathilde Langevin 

Upravo on će uraditi nežan piling i ukloniti mrtve ćelije koje blokiraju rast lepe i negovane kose. Osim toga omogući će detaljnije pranje i dozvoliti regeneratoru da dublje prodre i bolje nahrani samu dlaku.

Sa ovim postupkom ne treba preterivati kako se koža glave ne bi isušila. Najbolje bi bilo piling ponoviti nakon svakog 4. pranja.

Najbolje bi bilo piling ponoviti nakon svakog 4. pranja.
Shutterstock 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši