Ako ste brineta, a niste spremne da se odreknete svoje smeđe kose, ali priželjkujete malu pormenu, nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za bogatu nijansu smeđe sa zlatnim odsjajem za kakvu se odlučila i Megan Markl.

Tzv. nijansa sunny brown, odnosno sunčana smeđa, pokazala se sjajnim odabirom jer je istakla Meganinu put i crte lica.

Ne sumnjamo da će i ova nijansa biti apsolutni hit u frizerskim salonima širom sveta budući da sve što iznese vojvotkinja, ubrzo postane veoma popularno.

Megan je oduvek verna dugoj, smeđoj kosi koju stilzuje u, a iako je nekad i ona nosila nešto svetlije tonove, tamnosmeđa kosa je njen omiljeni izbor.

Vojvotkinja je tako u Holandiji gde su se održavale Invictus Games predstavila nijansu kose koja je idealna za sve koji traže savršenu letnju nijansu.

megan se odlučila za smeđu boju sa zlatnim odsjajem
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Već samo ime 'sunčana smeđe' asocira na toplije dane, a upravo tako izgleda nova boja kose Megan Markl - topla smeđa nijansa sa zlatnim odsjajem. Kosa na prvi pogled zapravo izgleda kao tamnosmeđa boje kafe, dok na suncu, smeđe-zlatni tonovi dolaze do izražaja.

Za ovu divnu boju kose zaslužna je američka koloristkinja Kedi Li koja je na svom Instagramu podelila sliku vojvotkinje uz opis 'Zlatna brineta obasjana suncem'.

Megan Markl godinama je verna smeđoj boji
@mattbarnesphoto / Splash / Profimedia 

Ali nećete pogrešiti niti ako se odlučite za neki od trendova koji su namenjeni brinetama - tzv. 'skupa' brineta i strawberry brunette poput Kendal Džener.

Kendal Džener nosi trendi boju kose
Instagram