Baršunasti tamnoplavo-smeđi ton s mini naglascima i pramenovima izgleda gotovo kao mnogima omiljeni capuccino, a ova boja kose predstavlja se kao vrući trend po pitanju boja kose za proleće i leto 2022.

To dokazuje i modna zvezda Hejli Biber kao i mnoge poznate influenserke koje nisu odolele ovoj nijansi kose koja deluje tako elegantno i glamurozno.

I dok se neke dame odlučuju za varijantu s mini, jedva primetnim pramenovima, Hejli je izabrala potpuno prirodan izgled. Capuccino nijansa smeđe boje takođe donosi veliki plus – kosa u ovoj nijansi izgleda zdravo, sjajno, snažno i uz to je svilenkasto meka.

Hejli Biber kao i mnoge poznate influenserke koje nisu odolele ovoj nijansi kose
Instagram 

Tamnoplava, odnosno nijanse smeđe kose definitivno se vraćaju na beauty scenu 2022. godine. Pozitivna strana frizura u ovoj boji je da je kosa neverovatno laka za njgu i pristaje gotovo svakome.

Važno je napomenuti da je pre farbanja kose preporučljivo posavetovati se s frizerom
Instagram 

Ovaj nežni ton izgleda klasično, elegantno i lepo i se slaže sa svim tonovima kože. Uz vrlo bledu kožu, smeđa boja prošarana bež pramenovima osiguraće da smeđa boja ne deluje teško i dominantno.

Ovaj nežni ton izgleda klasično, elegantno i lepo i se slaže sa svim tonovima kože.
Instagram 

Važno je napomenuti da je pre farbanja kose preporučljivo posavetovati se s frizerom jer podton kože određuje jesu li bolji izbor crvenkaste ili zelenkaste nijanse.

Ako već imate tamnoplavu ili svetlosmeđu kosu, a prije ste imali svetle pramenove, možete se poigrati s prelivima za tamniji, prirodniji izgled. Inače, ova boja kose najbolje će izgledati na prirodno tamnoplavoj ili svetlosmeđoj kosi.

Ulje za kosu slugging tretman TikTok/moniquemrapier