ŠIŠKE ZA EFEKTAN LOOK: Ako razmišljate o promeni imidža, ova frizura je jedna od onih koju morate probati

Bottleneck šiške trenutno su najpopularnije, a slavne dame ih rado nose

zorannah
Instagram 

Proleće uvek sa sobom donosi i promene, a za jednu se upravo odlučila glumica Megan Foks. Njen izbor frizure, tačnije šiški, idealan je za sve one koji razmišljaju o promeni imidža, a oduševio je brojne pratioce na društvenim mrežama. 

Pod pretpostavkom da šiške nisu deo perike, ovo je prva veća promena Megan Foks u dugom razdoblju - proteklih godina uglavnom smo je viđali s istom frizurom pa je gotovo uvek nosila dugačke, blago valovite pramenove s razdeljkom na sredini.

S novim imidžom kombinovala je duže i kraće šiške koje su na sredini razbarušene, a takav je izbor izvrstan za one koji se ne boje da se odvaže da ošišaju šiške i tako se pomere od "sigurnog" odabira kao što su curtain i.

Osim s visokom punđom, kako ih nosi glumica na fotografijama, ove šiške jednako efektno izgledaju i s puštenom kosom, bila ona talasasta ili sasvim ravna.

Ipak, pre nego što se odlučite na šišanje šiški, važno je da proverite da li ste "kandidat" za njih, odnosno da porazgovarate s frizerom kako ne biste žalili nakon odluke i morali čekati da kosa ponovo poraste.

Što se tiče oblika lica, kod okruglog lica šiške mogu suziti "panoramu" lica, što se postiže tzv. "zavesa-šiškama" ili kosim šiškama na stranu. Tako se stvori "trougao" koji ide od sredine jagodica prema vrhu čela, a uglovi lica se "maknu" sa strane.

Jedan od važnijih saveta pre šišanja je taj da svako ko se na šiške odluči, mora biti svestan da ih mora fenirati.

Kako isfenirati šiške Instagram/ russianbraids

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši