Nakon expensive blondie boje kose, stiže nam nov trend -  expensive brunette, a slavna manekenka Hejli Biber među prvima je iznela novi trend.

Šta je expensive brunette?

Stručnjaci tvrde kako ova boja ima potencijala postati najtrendi boja za nadolazeće proleće. ‘Skupocena smeđa’ pre svega izgleda jako elegantno i to zahvaljujući kombinaciji različitih smeđih tonova.

Ovo dakle nije jednolična boja koja će delovati monotono, kod expensive brunette cilj je raznim nijansama postići teksturu i dubinu, ali da kosa pri tom izgleda dinamično i lepršavo. Kako bi frizer dobio ovaj efekt treba se fokusirati na detalje i izrastak u tamnijim smeđim nijansama.

slavna manekenka Hejli Biber među prvima je iznela novi trend.
Instagram 

Kome pristaje?

‘Skupocena smeđa’ idealna je za brinete i plavuše koje su se s dolaskom nove godine zaželele promene. Ova boja savršena je za žene koje teže tome da njihova kosa izgleda prirodno, ali ne i dosadno.

Expensive brunette nova je kombinacija smeđe koja je uzbudljiva i istovremeno deluje luksuzno. 

‘Skupocena smeđa’ pre svega izgleda jako elegantno
Instagram 

Ako si se odlučila za ovu boju, s frizerom bi trebalo da se dogovoriš koji će biti najsvetliji, a koji najtamniji ton tvojih novih pramenova. To mogu biti sve nijanse smeđe, od zlatne, boje kave ili čokolade, do hladnih tonova kao što je pepeljasto smeđa. 

Uz ovu boje kose najbolje pristaju krupne lokne, a kako ih možeš postići pogledaj u nastavku:

KRUPNE LOKNE PO KOJIMA JE PREPOZNATLJIVA DŽEJ LO: Evo kako da ih napravite kod kuće, bez pomoći frizera TikTok/olivia.caputo/alysilverio