Možda ste mislili da je Instagram samo modno carstvo, ali prevarili ste se! Popularna društvena mreža je i carstvo korisnih bjuti trikova, od kojih mnogi dolaze od svetski poznatih influensera.

Na našoj domaćoj influes sceni deifinitivno glavu reč, kada je u pitanju postavljanje trendova, vodi Dunja Jovanić koja važi za jednu od onih koja voli i uživa u promenama.

Tako je za sinoćni fashion događaj u Beogradu odabrala sasvim inovativnu frizuru koja je uspela da baci u senku i make up i outfit.

Frizura Dunje Jovanić Instagram/imfashionbabe

Naime, za Dunjinu frizuru bile su potrebne samo šnalice, ali "samo" šnalice zapravo znači desetine njih na jednom mestom.

Dunja je uspela da crne sjajne šnalice, koje važe za najjednostavniji aksesoar za kosu, učini tako moćnim da je frizura vrlo brzo postala zvezda look-a.

Sigurno smo da ste primetili preplavljenost društvenih mreža aksesesoarima za kosu, a ukoliko neki od njih donosi dobar izgled bez mnogo truda - to su definitivno šnale.

Za konkretno ovu frizuru bilo je potrebno na desetine šnalica koje su se čak i preplitale u kosi, a koliko ih je zaista mnogo bilo možete videti na fotografiji koju je Dunja okačila nakon što ih je sve skinula.

Za konkretno ovu frizuru bilo je potrebno na desetine šnalice.
Instagram