Nekada smo o modi i lepoti učili iz najpopularnijih časopisa, dok su se danas kao vodeće riznice znanja i inspiracije istakle upravo društvene mreže.

Kada je beauty svet u pitanju, TikTok definitivno prednjači sa savetima koji se mogu primeniti u svakodnevnom životu, a jedan koji se tiče najpopularnije frizure bi definitivno trebali usvojiti.

Bez obzira na to kakav stil negujete i koji tip kose imate, gotovo svima je zajednička ljubav prema podignutoj kosi, odnosno visokom repu.

Viskoki rep često nosi Kim Kardašijan
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Reč je o frizuri koju rado nosimo u svakom periodu godine, a koja već odavno nije frizura rezervisana za sportske aktivnosti, već je često omiljeni odabir i za nešto elegantnije prigode u kojima želimo pokazati svoje najbolje izdanje.

Takođe, ako ste mislili kako nema puno filozofije oko kreiranja ove frizure, prevarili ste se jer postoji pregršt načina na koji možete stiliziovati visoki rep - od niskog, sleek repa koji je idealan za nešto otmeniji look, pa sve do nešto opuštenije varijante visokog repa gde prednje vlasi uokviruju lice - look koji je bio izrazito popularan 90-ih.

Uz Krisov savet lako ćete postići ovu frizuru
Instagram 

S druge strane, ono što je zajedničko svima kada kreiramo visoki rep je to da želimo postići njegov voluminozni izgled, a zahvaljujući TikTok triku koji je podelio omiljeni frizer poznatih Kris Eplton, ovakav look i nije previše komplikovan za izvođenje.

Za stilizovan visoki rep potrebne su vam dve gumice za kosu i nešto drugačiji način vezivanja od onog tradicionalnog koji izvodimo u jednom potezu. Kako bi svaki korak napravili pravilno, u nastavku pogledajte video snimak omiljenog frizera Dženifer Lopez i Kim Kardašijan:

@chrisappletonhair Try this hair hack for any one that wants to make there hair look thicker and upgrade there pony game ‍♀️@kittybluuuu ♬ Toxic x Pony - ALTÉGO