Nakon dugo, dugo godina nošenja duge raskošne kose pune volumena, Marija Kilibarda se odlučila na malu, ali drastičnu promenu frizure.

Poznata voditeljka je svoj prepoznatljiv imidž ukrasila šiškama koje su bez sumnje obeležile ovu godinu u svetu kose.

Iako je oduvek negovala kosu, a u mislima žena izazivala žudnju za bujnom kosom punom volumena, Marija Kilibarda je odlučila da u svoj imidž unese malo mladalačkog duha.

Marija Kilibarda ne krije oduševljenje svojom novom frizurom sa šiškama.
Instagram 

Ni prvih mesec dana od skraćivanja prednjih pramenova nije krila oduševljenje novom frizuru, a izgleda da je rezultatom fascinirana i sada.

Njena gusta i sjajna kosa je pogodna je za kreiranje mnogobrojnih frizura, pa tako i talasasti rep na njenoj dužini izgleda fantastično.

Marija Kilibarda isprobala je frizuru niskog talasastog repa koji je savršen izbor za voditeljku koja je nedavno skratila šiške.
Instagram 

U pitanju je spušteni talasasti rep čvrsto pripijen uz glavu i uglađen, a za još ženstveniji i glamurozniji efekat pramen kose pri vrhu repa obmotan je oko gumice.

Ipak, ova frizura je na jedistven način istakla njenu mladolikost stavljajući u fokus lica šiške, a pozadi rep koji krase senzualni talasi.

Marija Kilibarda isprobala je frizuru niskog talasastog repa koji savršeno pristaje uz šiške.
Instagram 

Osim što su njenoj prepoznatljivoj dugačkoj crnoj kosi dale poseban izgled, šiške spadaju u idealno rešenje i za one koji žele promenu ali nemaju hrabrosti da previše skrate svoju kosu.

Ova frizura pogodna je za sve dame preko 40. godina jer zasigurno spada u jednu od onih koje tražite frizeru kada poželite da izgledate mlađe.