Mnogi ljudi imaju probleme sa temenom, a mnogi su primetili i da im pojačano opada kosa u poslednje vreme. Razlog tome bi mogao da bude stres usled pandemije koji svi manje ili više osećamo. Taj stres se različito manifestuje kod svakoga, ali ako ste među onima koji imaju slične simptome sa kosom, evo pitanja za vas.

Da li ste ikada koristili proizvode bez mirisa, bilo da su za lice, vaše telo ili kosu? Ako niste, da li ste znali da su sintetički miris koje proizvođači koriste u formulacijama jedni od najvećih iritanasa?

Ukoliko imate probleme sa temenom, sa svrabom ili vam se javlja perut, ovo bi moglo da vam pomogne.

Svi volimo da nam kosa lepo miriše, ali ako imate osetljivo teme, ili trenutni problem pojačanog opadanja, promenite šampon pre svega. Put do zdrave kose polazi od temena i njega uvek treba tretirati sa pažnjom. A ako želite da vam kosa lepo miriše, postoje parfemi za kosu, koji se nanose posle pranja i feniranja i ne dolaze u kontakt sa temenom glave.

P.S. Uvek možete naneti i vaš parfem, zapravo to se i preporučuje jer kosa najduže zadržava mirise!

Evo najboljih proizvoda koje smo pronašli a da su bez mirisa. Od skoro Kristen Ess i Briogeo proizvode za kosu možete kupiti kod nas u Sephori u Ušću, a Phyto brend se prodaje u Lillyju i nekim apotekama. Pa da krenemo: