OPUŠTENI LETNJI TALASI KAO SA PLAŽE: Nisu potrebni ni PEGLA, ni FIGARO, a frizura je kao IZ SALONA

Leti preovladavaju frizure koje ne zahtevaju puno posla, što je potpuno i razumljivo jer ko još želi da tretira kosu vrućim aparatima pored već visokih letnjih temperatura, zato isprobajte savršene opuštene talase bez toplote.

Cgm metoda za kovrdžanje kose je trenutno veliki hit na društvenim mrežama.
Shutterstock 

TikTok pokazao se vrlo plodnim i po pitanju beauty i make up trendova, a ukoliko ste u potrazi za brzim frizurama i rešenjem za talase oko kojih nema puno posla, na pravom ste mestu. 

Trendsterke sa TikToka su već isprobale ovaj alat za kreiranje talasa i oduševljene su novom, trendi frizurom.

Sve popularnija društvena mreža je još jednom plasirala genijalan trik koji vredi isprobati. Ako ne volite kosu dodatno da mučite i tretirate na visokim temperaturama, onda će vam se mnogo svideti 'hair ribbon'.

Radi se o traci za kosu koja je posebno razvijena kako bi dočarala ležerne talase. Kako funkcioniše? Traku prvo pričvrstite na vrh glave šnalom za kosu, a zatim kosu obmotajte oko vrpce s obe strane, naravno uvek u stranu od lica.

@cest.soie

Getting ready to celebrate 12/04 like ... ##heatlesscurls##staysafe##lockdownover##london##hairstyle##hairtok##fyp##hairtransformation##obsessed

♬ Obsessed - Addison Rae

Svaki novi pramen koji obmotavate spajate sa prethodnim, a zatim kada dođete do kraja kosu učvrstite gumicom za kosu i pričekajte tri do šest sati. Takođe možete ostaviti vrpcu za oblikovanje u kosi preko noći.

@heatless_hair

We love the brown Curling Ribbon Kit!!!! #heatlesshair#DontQuitYourDaydream#UltaSkinTok#hairtok#heatlesscurls#shopnow#FerragamoLetsDance

♬ Summer Feelings (feat. Charlie Puth) - Lennon Stella

Kasnije jednostavno uklonite gumicu i pažljivo izvucite traku iz kose. Prođite prstima kroz kosu i vaša nova omiljena frizura je tu! Veoma jednostavan način za uvijanje lokni bez upotrebe toplote!

Dodatan savet: Za ovu frizuru vam nije potreban ovaj poseban uvijač, već to možete učiniti sa bilo kojom maramom, pa čak i kaišem od bademantila:

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši