TIK TOK TREND: Protiv bubuljica uz pomoć običnog FLASTERA! Da li ima efekta?

Da li je Tik Tok sada nadmašio sebe? Možete li pomoću običnog flastera za posekotine da smirite bubuljicu?

Shutterstock

Tik Tok je mesto na kome možete da nađete mali milion saveta, dobrih i loših ali pre svega zabavnih. Jedan od ultra trendova prošle godine je bilo nepravilno korišćenje The Ordinary crvene maske sa voćnim kiselinama, koju su neuki (uglavnom) tinejdžeri umesto 5 do 10 minuta ostavljali na licu po sat vremena i tako činili više štete nego koristi.

Ali, današnja tema je nešto drugačija i potpuno je bezopasna što je najvažnije. Pričamo o bubuljicama i aknama i tome na koje sve načine možete da ih se rešite, što brže i bezbolnije.

Ne tako davno, pisali smo vam o pečevima za bubuljice koji potiču iz Azije.Oni su posebna vrsta flastera od hidrokoloidnog materijala koji izvlači tečnost i tako smanjuje bubuljice.

E pa, sada vam predstavljamo jeftiniju alternativu koju možete isprobati. Tiktoker Yayayayoung, koji na svom nalogu svakodnevno deli savete u vezi nege kože, smatra da se bubuljice mogu smiriti i zaštititi i uz pomoć najobičnijeg flastera. Da onog flastera koji koristite kada se isešete ili povredite. 

Pogledajte šta on preporučuje i kako ih koristi, a mi jedva čekamo da isprobamo njegovu preporuku i možda uštedimo nešto novca.

♬ original sound - yayayayoung