Ako ste tokom zime propustili svetle boje i umorni ste od sivila, pokušajte da obojite svakodnevni život uz pomoć manikira.

Prolećna sezona dolazi vrlo brzo, iako je teško poverovati u to, gledajući kroz prozor. Pored odeće i obuće, savetujemo vam da pripremite i svoje nokte za proleće birajući svetliji manikir, koji će vam sigurno podići raspoloženje i možda čak pomoći da verujete da je sunčano i toplo vreme pred nama.

Boje koje će biti popularne ove sezone svakako su žuta, narandžasta, crvena kao i sve nijanse ovih toplih boja.

Ovog proleća manikir trendovi zamišljeni su da prenose pozitivnost. Jedino pravilo, kako kažu nail artisti, jeste da koristite boju. Ali, ne jednu, već pop kombinaciju neonskih ili pastelnih nijansi kako biste napravili što kreativniji dizajn.

Kao što sugerišu i makeup trendovi da ovog proleća fokus bude na očima, nokti postaju platno koji bi trebalo da izraze kreativnost, da se na njima igra bojama i da se eksperimentiše kroz oblike i nijanse zbog kojih ćete se osećati dobro.

Manikir odavno nije samo deo lepote, simbol negovanih ruku i noktiju, već je i stilski element, izraz jedne ličnosti. A dužina i oblik nokta u ovoj prolećnoj igri ne definišu vrstu kreativnosti, to je ipak samo odraz ličnog ukusa.

Podsećamo vas, što kraći i prirodniji nokti su moderni, pa slobodno uštedite sebi novac i zaboravite na nadogradnju noktiju.

Pronađite inspiraciju za trendi iscrtavanje na noktima u galeriji ispod:

Instagram Ovog proleća napravite od na svojim noktima pravo malo umetničko platno!