Pre nego što se odlučite za novogodišnjih manikir, isprobajte novi trend noktiju u svetu koji je zaludeo žene širom sveta.
Radi se o kombinaciji francuskog manikira i jednobojnih noktiju koja izgleda kao da niste mogli da se odlučite, a to i jeste slučaj vrlo često kada nam kozmetičarka predstavila preko 200 boja u paleti.

Ipak, ovaj manikir bez obzira na to da li ste odlučni ili ne, izgleda divno i ženstveno.

nokti za jesen
Instagram 

Spoj dva različita, ali klasična i jednostavna trenda daje upečatljiv rezultat- ultra elegantne nokte, potpuno jedinstvene i spremne za usvajanje komplimenata.

Osnovna ideja je da odaberete jednu boju laka za nokte i nanesete je drugačije na svaki ili neke nokte. Na nekim noktima uradite samo frenč, a na ostatak noktiju nanesite puni sloj. Tu su i druge opcije ako želite stvari podignuti na jednu viši nivo. Sve zavisi o tome koliko ste spretni i koliko volite da se igrate s manikirom. Svaka opcija na kraju izgleda sjajno!

braon nokti
Instagram 

Što se tiče boja - kod "mešanog" manikira sve prolazi. Ako volite pastelne nijanse, birajte njih, a ako volite odvažnije boje, opet nećete pogrešiti.

Najbolji način da proverite kako vam se čine ovakvi nokti, odnosno kako različite opcije izgledaju u praksi je ta da pogledate fotografije u nastavku. Ako vam neka opcija zapne za oko, predlažemo da je isprobate za super trendi izgled noktiju.

Instagram Nokti mešana tehnika manikira