NI ONA NIJE ODOLELA NAJPOPULARNIJOJ BOJI: Anastasija Ražnatović nosi najtraženije nokte ove jeseni

Braon boja na noktima postala je preko noći apsolutni hit, a ovom trendu nije odolela ni pevačica Anastasija Ražnatović.

Wanted!, screenshoot/instagram 

Iako su se na neko vreme možda zaboravili saloni i profesionalno sređivanje noktiju, čini se da se sve više devojaka vraća profesionalcima i svoje ruke prepušta upravo njima.

Iako tada imamo mogućnost širokog izbora boja, ove jeseni se jasno izdvojila braon kao jedan od glavnih favorita. Ukoliko samo bacite pogled na Instagram, shvatićete i zašto.

braon nokti
Instagram 

Pod heštegovima #nailtrends i #autumnnails videćete more fotografija noktiju sa različitim nijansama braon boje.

Upravo takvu boju danas na noktima imaju najpopularnije devojke, a ovom trendu nije odolela ni Anastasija Ražnatović.

Pevačica se ovim noktima pohvalila na svom Instagram profilu, a jasno je da je oduvek imala nepogrešive izbore, čak i kada je moda u pitanju.

Primetili smo da se još jedan hashtag izdvaja kao jedan od popularnijih, a to je #chestnut koje je ove sezone must have na vašim noktima jer je ludo popularna.

anastasija raznatovic
ATA Images 

Lakovi za nokte u braon tonovima pogodni su za svaku priliku, ali u isto vreme, ova boja se ne može smatrati trivijalnom u dizajnu noktiju.

Za one dame koje su umorne od crvenih noktiju i žele nešto da promene, mi savetujemo da to budu topli tonovi čokolade, kafe i kapućina, jer kako kažu nail art umetnici, ovo su najmodernije boje jeseni.

braon nokti
Instagram 

Kako izgledaju Anastasijini nokti pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Braon nokti Anastasije Ražnatović

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1