VOLITE POPULARNI BADEM OBLIK? Imamo sjajne predloge za efektan manikir zbog kojih ćete se odmah uputiti u salon

Donosimo kreativne predloge za manikir za badem oblik.

Ideje manikira za badem oblik
Instagram 

Hladiniji period godine donosi mnoge promene u našem ormaru, a isto tako donosi promene i kada govorimo o manikiru. Trendovi u se neprestano se menjaju, ali postoji određena konstanta koja je uvek prisutna, a konkretno, tiče se oblika noktiju.

Pogađate, reč je o ‘badem’ obliku koji nikada ne izlazi iz mode i uvek izgleda lepo i ženstveno.

Nokti su odlično platno za kreativne i posebne ideje, a period pred nama idealno je vreme za zagasite boje, ali i zanimljive šare ili printove, kao i za eksperimentisanje s geometrijom koja nikad nije izgledala bolje.

Ako ipak želiteda pratite trendove, ove sezone popularni su nokti bademastog oblika s raznim šarama ili sličnim oblicima.

Badem oblik nikada nije bio popularniji
Instagram 

Za postizanje takvog manikira potrebna je mirna ruka i malo strpljenja, a budući da se radi o vrlo tankim i preciznim linijama, bilo bi dobro da imate pribor s kojim ćete to moći da izvedete, kao i kvalitetan lak koji će naneseni proizvod zadržati duže vreme.

Ipak, akosmatrate da će to bolje uraditi stručna osoba, slobodno se uputite u salon biste bili sigurni da će vaši nokti izgledati najbolje moguće.

Ove zime nosimo razne šare uz badem oblik
Instagram 

Stoga, kako bismo vas inspirisali i olakšali osmišljavanje dizajna, u galeriji u nastavku teksta smo izdvojili neke od najlepših predloga za koje ne sumnjamo da će vas osvojiti na prvu:

Instagram Pogledajte predloge koji će vas inspirisati

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši