Iskoristite trend kofeina na noktima koji se senzualno preliva u neodoljive boje za svakog ljubitelja kafe. Ovaj manikir pravi je za sve strastvene ljubitelje kafe, spremite se da vas ohrabrimo da se prepustite malo drugačijem izgledu noktiju.

Za malo zimske elegancije, nokti koji izgledaju kao da su uronjeni u kafu sa mlekom i mešaju braon i belu sa mermernim efektom izgledaju i više nego neodoljivo.

Nokti sa šarom kao da ste ih upravo umočili u latte su trenutno najpopularnija inspiracija za manikir.
Instagram 

Samo zamislite tu divnu, toplu šoljicu kafe koja nam omogućava da se divimo ovim zadivljujućim preplavljenim bojama kada se mleko kombinuje sa kafom, a to je upravo ono što sada možemo postići novim trendovima manikira.

Sada su pravila nestala, jer se umetnici igraju ne samo bojama, već i linijama, raznim šarama i kombinacijama boja, a upravo oni mogu da dočaraju savršenu tečnu kompoziciju boja.

Izaberite boju koja vam se najviše dopada, da li više volite produžene bele kafe ili jače i tamnije. Sigurni smo da ćete biti oduševljeni onim što vidite, a jedino što vam preostajete jeste da zakažete termin za manikir.

Coffee latte nail art je ovog puta dostupan u nekoliko nijansi braon, a u galeriji izaberite najlepši za sledeću korekciju:

Instagram Kombinacija boja prelivanja mleka i kafe je veoma tražena na noktima.