Ako te manikir i uređivanje noktiju posebno raduje, za tebe imamo predivne predloge nail arta sa zvezdicama, pahuljicama, šljokicama i neizostavnim deda mrazovima i božićnim jelkama.

Na noktima ne moraš crtati Deda Mraza, ali po koja zvezdica ili jelka u crvenim, zelenim ili zlatnim nijansama, biće savršen izbor za tvoj zimski manikir!

Pahuljice

Iako se čine upečatljivima, kombinovane sa svetlim bojama mogu se pretvoriti u jednostavan dizajn inspirisan jedinstvenim oblicima pahuljica. Na neutralnoj pozadini, njihova bela boja posebno će doći do izražaja, a ako želite posebno da ih naglasite - svaki nokat možete ukrasiti drugačijim dizajnom, teksturom ili veličinom pahuljice! U kombinaciji sa krupnijim šljokicama i nalepnicama za nokte dobićeš pravu zimski, snežnu atmosferu.

Na crvenoj podlozi bela boja pahuljica će posebno doći do izražaja.
Instagram 

Zvezdice

Ni francuski manikir ne mora uvek biti klasična. Kako bi ga razigrala, vrhovi ne moraju biti savršeno ravni ili zaobljeni, već ih možeš i malo zašiljiti, baš poput pravog planinskog vrha na kojem vlada večni sneg. Uz dodatak zlatnih zvezdica, stvorićeš pravu zimsku idilu na svojim noktima.
Njihova prednost je i što manikir neće izgledati neobično ni nakon praznika pa ga možeš nositi i duže!

Uz dodatak zlatnih zvezdica, stvorićeš pravu zimsku idilu na svojim prazničnim noktima.
Instagram 

Jelka i irvasi

Osim u uređenju doma, grančice jelke i ove godine možeš iskoristiti i na svojim noktima. S ovakvim nail artom imaćeš osećaj kao da su tvoji nokti u pravoj zimskoj čaroliji. Crvena, zelena i zlatna su prave božićne boje, a nail art upravo u tim bojama, savršeno će se uklopiti s nude nijansama kao podlogom!

Crvena, zelena i zlatna su prave božićne boje koje možeš iskoristiti i na noktima.
Instagram 

U galeriji pogledajte još predloga za praznični manikir:

Instagram Praznični nokti mogu biti ukrašeni zvezdicama, pahuljicama, šljokicama i neizostavnim deda mrazovima i božićnim jelkama.