Uprkos tome što je većina još uvek u iščekivanju godišnjeg odmora, već osećamo pozitivne letnje vibracije zahvaljujući najlepšim i razigranom manikiru.

Takozvani ‘swirl’ manikir trenutno gori na društvenim mrežama do te mere da smo i same poželele da je isprobamo.

Ali ništa bez pomnog istraživanja o svim mogućnostima koje su pred nama. Na prvu, ovakav manikir možda izgleda komplikovano, ali nije tako. Sve što je potrebno je odabrati sve željene boje i pustiti mašti na volju, a rezultat će biti najlepši letnji manikir. Možete je bez straha uraditi i kod kuće jer nije važno ni ako pogrešite, samo malo podebljate crtu i problem rešen, piše  journal.hr.

Pruge su veoma jednostavne za mazanje – samo se odlučite za smer i četkicom kreirajte oblike koji su poput talasa. Ovakav manikir je zaista svestran. Možete ga napraviti istom bojom, ali u različitim nijansama, a možete ga napraviti i u duginim bojama – na podlozi ili bez nje za ultimativan letnji negative space mankir.

letnji manikir
Instagram 

On može da prekrije ceo nokat ili samo jedan deo, zavisno od vašeg raspoloženja. Samo nemojte da zaboravite da očistite četkice pre upotrebe svake sledeće boje. Cilj je kreiranje dezena koji je poput veselog vrtloga na vašim noktima.

Obavezno koristite kvalitetne i visoko pigmentovane lakove za koje znate da se ne razlivaju tokom nanošenja. Previše prozirni ili gusti i lepljivi lakovi mogli bi vam otežati posao. Verujemo da je poslednje što želite to da vam jedan loše ofarbani ‘talas’ pokvari celi dizajn. Donosimo vam dozu inspiracije u obliku svih najlepših Insta ‘swirl’ manikira u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Letnji manikir

U video prilogu pogledajte kako možete same u kućnoj varijanti napraviti ovakav manikir: