Slavni glumac Bred Pit dugo se nije mogao videti sa partnerkom Ines de Ramon. Nedavno se pronela priča o krizi u njihovom odnosu nakon što je Anđelina Džoli na sudu iznela još detalja o navodnom zlostavljanju koje je trpela u braku

Prema rečima izvora, sve to se odrazilo i na Breda i njegovu 26 godina mlađu devojku, koja se premišljala da li da nastave vezu ili ne. No, čini se da je ljubav ipak pobedila, te je zaljubljeni par nedavno uslikan na plaži u jutarnjim časovima dok razmenjuju nežnosti.

Podsetimo, oni su prvi put uhvaćeni zajedno u novembru 2022. godine, a tada su izvori otkrili da su već nekoliko meseci u vezi. Za sve ovo vreme, par je uslikan svega nekoliko puta, ali ne i u skorije vreme, zbog čega je jasno zašto je javnost poverovala u eventualnu krizu u odnosu. 

No, sudeći po snimku koji kruži mrežama, kao i fotografijama, Ines i Bred su nikada srećniji. Oni su šetajući plažom posmatrali i njihove pse koji trče plažom, što su mnogi shvatili kao znak da im odnos postaje ozbiljan, te da razmišljaju i o eventualnoj prinovi. 

Odnedavno i žive zajedno, i kako su ranije govorili insajderi, glumac je "lud od ljubavi za Ines". Međutim, i pored toga što je Pit navodno ubeđen da je konačno pronašao onu pravu, još uvek je nije upoznao sa decom, tačnije sa onim naslednicima sa kojima ima kontakt, s obzirom da ga se barem troje odreklo. 

On nema nikakvu komunikaciju sa usvojenom decom, nakon što je Medoksa vređao u svađi, kao i Paksa koji ga je potom javno izvređao. Zahara se odrekla njegovog prezimena, a za sve ove godine, Bred nijednom nije viđen čak ni sa biološkom decom.

Bred Pit je posvećen devojci
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nažalost, nakon haosa sa decom progovorio je i Džejms Hejven,brat Anđeline Džoli, a onda i bivši telohranitelj kojeg su njihova deca zvala "tata" i koji im je dugo bio jedina očinska figura.

Isto je kasnije tvrdio i Hejven, koji je priznao da je svesno svoju karijeru stavio na "hold" kako bi se našao svojim sestrićima, kojima je takođe poput oca.

Šuškalo se da su ova priznanja povredila Breda Pita, te da je svestan da dok nije u životima dece neko drugi im je "pravi otac". Zbog svega, ljudi su uvereni da će tek sada odnos glumca i dece zahladneti, te da su veliki izgledi da nikada ne uspostave kontakt, a ima i onih koji smatraju da će sa Ramon stvoriti novu porodicu i početi ispočetka.

Mnogi misle da će sa ines Bred stvoriti novu porodicu
Diggzy / Jesal / Splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ostaje samo da vidimo da li će priča sa njegovom decom iz prethodnog braka ipak imati srećan kraj, kao i da li će se veza sa lepom brinetom zaista završiti brakom.

instagram/inesdrmn Pogledajte još fotografija Ines de Ramon, nove devojke Breda Pita

Pročitajte još: ANĐELINA DOVELA BLIZNAKINJU NA CRVENI TEPIH: Sa 15 radi za majku, i nosi lik čoveka koji je zlostavljao glumicu

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"NIJE BIKOVIĆ BRED PIT, HBO NIJE HTEO DA RIZIKUJE" Miroslav Lekić o optužbama Ukrajine: Politika se meša u umetnost, pa je uništi Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!