Nakon jučerašnjih priča o razvodu Bena i Dženifer Lopez, danas je već stigao novi "update". Reklo bi se da će latino diva biti opreznija sada kada svi samo o tome pričaju, ali ne... ona je u toku jučerašnjeg dana povukla potez zbog kojeg sada svi bruje da "gde ima dima, ima i vatre". 

S obzirom da je slično uradila i nakon što se rastala od Aleksa Rodrigeza sa kojim je svojevremeno bila verena, te da se nakon toga saznalo da par više nije zajedno, mnogi misle da se istorija ponavlja. 

Ono što posredi je to da je Lopez udarila "lajk" na objavu o vezama. U postu je objašnjeno da "ne možete izgraditi zdrav odnos sa nekim kome nedostaje integritet i emocionalna sigurnost", "ne poštuje vaše vreme", nema "komunikacijske veštine" i nema jak osećaj za sebe.

Dženifer Lopez lajkovala objavu o vezama.
instagram/yourcourageouscomeback 

Objavu iz marta je Džej Lo tek sada lakovala, što je autorka i sama potvrdila, i to malo nakon što su se pojavile glasine o razvodu, zbog čega su mnogi uvereni da neki problem u njihovom braku postoji. 

Motivaciona govornica o Džej Lo
instagram/yourcourageouscomeback 

"Sad sam se ulogovala na IG i videla sam da mi je Džej Lo lajkovala post", napisala je Lena Marsak, motivaciona govornica uz skrinšot. 

U međuvremenu su paparaci uslikali i Bena, samog, i neraspoloženog, a prema rečima izvora, par već neko vreme živi razdvojeno i radi na odnosu kod terapeuta. 

Ben Aflek je uslikan malo pre toga u javnosti.
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Navodno je Benu dosta ponašanja Dženifer, naročito nakon kritika nakon Met gale i dokumentarca kojim je upljala i svoj obraz i njegov, te su se javili problemi, a da li će par ipak uspeti da ih reši, ostaje da vidimo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!