Dženifer Lopez nedavno je bila na Hiispanic Federation Annual Gala večeri gde je, izmeđuostalog, dobila i nagradu za doprinos latinskoj zajednici. 

No, mnoge je iznenadilo što se na svečanosti pojavila sa sestrom Lindom Lopez, sa kojom se dugo nije mogla videti u javnosti. Ona se, malo nakon uručenog priznanja i javno obratila sestri rečima: "O sinoćnoj večeri… ne može biti savršenija s obzirom da je moja prelepa sestra počastvovana nagradom za ponos, jer ne mogu biti ponosnija na nju. Ona živi, voli i ubija kako to svakodnevno… i donosi toliko toga i znači toliko za sve nas - više nego što ćete ikada znati... I hvala vam Hispanic Federation i Lin Manuel za tako divno veče!".

No, njena poruka nije naišla na oduševljenje ljudi. Iako je bilo onih koji su čestitali Lopezovoj i istakli da je nagrada "u pravim rukama", daleko su bili glasniji drugi, nošeni skandalima u proteklih par nedelja koji su veoma naškodili imidžu latino zvezde. 

Ljudima ne samo da je dosta laži Lopezove, već su je i javno raskrinkali nakon dokumentarca koji je bio čist fijasko. 

Takođe, konačno su se oglasili i oni koji su imali neka posla sa Džej Lo, a koji su, po sostvenom priznanju, prošli "kao bosi po trnju". 

"Voleo bih da se i uživo ponaša kao sada na sceni", jedan od komentara. "Sada je fina, a uživo je bahata i zla", a drugi ljudi su se složili. "Zmija sa maskom", "Koga briga više za nju", "Džabe joj se uvlačite, Džej Lo je prošlost", "Lepo je što podržavaš sestru, ali bi bilo još lepše da joj kažeš da je loše lagati", nizali su se komentari. 

Takođe su mnogi primetili da su pozitivne komentare kako ispod Lindine objave, tako i kod Dženifer, pisali jedni te isti ljudi, odnosno fan stranice. 

No, još jedna stvar je mnogima privukla pažnju - Linda je objavila fotografije koje nisu editovane, a kada listate njen Instagram, apsolutno svaka fotka sa slavnom sestrom je obrađena do maksimuma. Gotovo kao da je to jedan od uslova za objavljivanje.

Linda Lopez i Dženifer Lopez fotošopirane.
instagram/lyndalopez08 

Sve fotografije koje je Linda objavila bez sestre bile su prirodnije, i mnogo manje fotošopirane. No, ukoliko je latino diva u kadru, Fotošop mora da radi na maks.

Takođe su pojedinci komentarisali da Lopez poslednjih par godina ne deli fotografije sa sestrama, kao da ih se stidi

Pročitajte još: DŽEJ LO PROSLAVILA 54. ROĐENDAN I TVRDI DA NEMA BORE ZBOG GENETIKE: Onda pogledate njene sestre i majku i stare slike...

Iako neki misle da je to kako bi sačuvala njihovu privatnost, konkretno u Lindinom slučaju, profil je otvoren, i ona sama ima veliki broj fotografija sa Dženifer, na kojima je pevačica i tagovana. No, fotografije su sakrivene na profilu Lopezove.

Inače, Linda je takođe uspešna u svom poslu, ali iza kamere. Ona je novinarka, ali radi i kao producent na ABC kanalu.

Linda Lopez je Dženifer najveća podrška.
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Linda je slavnoj sestri najveća podrška, ovako je Dženifer je jednom prilikom govorila o njoj i istakla kako joj se divi jer je samohrana majka, a istovremeno i uspešna poslovna žena, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

printscreen/instagram, PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Linda Lopez, mlađa sestra Dženifer Lopez

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!