"DAVAO JE DEVOJKAMA ALKOHOL, PA IH TERAO DA SE SKIDAJU KAKO BI IM OCENIO GRUDI" Novi detalji iz Mensonovg autobusa UŽASA

"Mislim da se niko nije usudio da kažei ne ", ispričala je Erika.

Shutterstock

Optužbe na račun muzičara Marilina Mansona (52) samo se nižu. "Mirror" piše kako je Merilin tokom turneje u Velikoj Britaniji u svoj autobus dovodio devoke koje je terao da se skidaju tokom bizarne seksualne igre. Svedoci, koji su bili u autobusu, tvrde da je muzičar devojkama davao alkohol, terao ih da skidaju majice, a potom im je ocenjivao grudi.

Fotografkinja Erika Von Stejn (29) bila je među obožavateljkama koje su imale pristup Mensonovom autobusu, i kaže kako je tamo izbegavala Merilina nakon što je počeo da govori devojkama da se skidaju.

- Govorio je da želi da vidi ko ima najbolje grudi i zadnjicu. Svi su bili iznenađeni, ali on je to smatrao normalnim, zabavnim. Oko njega su bili stariji ljudi, a on je bio dominantan. Mislim da se niko nije usudio da kaže NE, ispričala je Erika. Nakon toga su se javile još dve žene koje su bile u autobusu.

Shutterstock 

- Devojke su bile primorane da to rade pod uticajem alkohola. To je bilo zloupotreba moći - rekle su.

Podsetimo, Merilinova bivša verenica i glumica Evan Rejčl Vud (33) optužila je Mensona da ju je zlostavljao, a nakon nje istupilo je još nekoliko žena. Više o tome pročitajte OVDE.

Pogledajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas.