DŽEJDA PINKET SMIT OBRIJALA GLAVU: Otkrila je i šta ju je nateralo na ovako HRABAR POTEZ

Glumica Džejda Pinket Smit obrijala je glavu nakon što ju je njena ćerka Vilou Smit navela da učini to.

Youtube

Glumica i supruga Vila Smita, Džejda Pinket Smit i njihova ćerka Vilou pohvalile su se na Instagramu svojim novim, hrabrim izgledom. Naime, Vilou je objavila fotografiju sa majkom na kojoj smo mogli da ih vidimo obrijanih glava.

- Poklon je čist kada se daje od srca pravoj osobi u pravo vreme i na pravom mestu i kada ne očekujemo ništa zauzvrat, napisala je ova 20-godišnjakinja, a istu objavu podelila je i Džejda.

- Vilou me naterala da ovo učinim jer je došlo vreme da pustim sve... Moje pedesete biće božanstveno osvetljene ovom izbrijanom glavom, napisala je Džejda. 

Podsetimo, glumica je poslednjoj epizodi emisije "Red Table Talk" otvoreno govorila o svojim problemima s alkoholom i drogama.

Instagram Džejda i Vilou

- Ispijanje crnog vina za mene je bilo poput ispijanja čaša vode. I u srednjoj sam školi pila, a kasnije sam prešla na koktele. Dakle, ekstazi, alkohol, trava. Jednom kad sam krenula po onu treću bocu vina, rekla sam sebi: "Imaš problem. Taj dan sam jednostavno prestala", otkrila je supruga Vila Smita.

Podsetimo, ćerka Vila Smita Vilou Smit (20) je otkrila svoje viđenje ljubavi i veza i ponosno je priznala da praktikuje poliamoriju.

Sa poliamorijom osećam da je baza veze sloboda da kreiraš stil odnosa koji funkcioniše za tebe i ne moraš da ukoračiš u monogamiju samo zato što svi oko tebe kažu da je to ispravna stvar - rekla je ona.

- Istraživala sam i shvatila da je glavni razlog raspada svih brakova nevera, dodala je Vilou.

Poliamorija odnosno višeljublje, predstavlja postojanje ljubavne želje, koja može a i ne mora da uključuje intimni odnos romantične i/ili seksualne prirode, sa više od jedne osobe.

Instagram 

Poliamorija se razlikuje od poligamije u tome što odnos sa trećim partnerima ne uključuje ili ne mora uključivati brak.

- U mom društvu, ja sam jedina osoba sa poliamorijom i imam najmanje seksa od svih mojih prijatelja,  zaključila je Vilou, a zatim ju je majka Džejda, koja je prošle godine priznala da je prevarila svog supruga Vila Smita sa dosta mlađim muškarcem, javno podržala.