Mlada britanska glumica Rubi Barker, jedna od zvezda jedne od Netflixovih najuspešnijih serija "Bridgerton", trenutno je u bolnici zbog problema sa mentalnim zdravljem.

Rubi (25), koja u "Bridgertonu" glumi Marinu Tompson, nije želela da krije svoje probleme i pravitse kao da je sve u savršenom redu. Naprotiv, obratila se svojim pratiocima na društvenim mrežama u videu koji je snimila u bolnici.

- Svaka nedelja za mene je nedelja mentalnog zdravlja. Osećam kao da nisam bila potpuno iskrena sa svojim pratiocima, pa ovo sada radim zbog njih. Vreme je da budem otvorena. Istina je da se borim s problemima još od Bridgertona. Hvala svima što me podržavate, vaša ljubav me drži- napisala je Barker u opisu videa koji je podelila na Instagramu.

Otkrila je i malo više o razlozima zbog kojih boravi u bolnici.

- Bolje sam. Bila sam jako bolesna duže vreme. Iskreno, mučila sam se. Trenutno sam u bolnici, ali uskoro ću biti otpuštena, objasnila je glumica, ohrabrujući i svoje fanove da učine isto ukoliko se ne osećaju dobro.

- Napraviću mali predah, radi sebe. A isto preporučujem i svima kojima je to potrebno, učinite sebi uslugu i odmorite se, rekla je glumica.

Ona je dodala da su joj lekari dali dijagnozu, a obećala je da će o tome govoriti neki drugi put.

- Imam dijagnozu i to je dobro. Precrtala sam neke stvari, oprostila sam samoj sebi, povlačim crtu. Nisam mogla da nastavim smerom kojim sam pre išla. Morala sam da se promenim i to i sada pokušavam da uradim, dodala je Rubi.

Njen profil preplavili su komentari podrške. Mnogi su joj čestitali na iskrenosti oko ove teme o kojoj ljudi još uvik često ćute.

- Jako je važno biti otvoren i iskren. Drago mi je da si bolje - napisao je jedan pratilac, a drugi dodao da je Rubi "hrabra, lepa i inspirativna mlada žena".

Instagram, Youtube Zvezda serije o mentalnim problemima

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!