KLOI PISALA LJUBAVNICI PA SKINULA VERENIČKI PRSTEN: Otkriveno šta je pitala Sidnii Čejs sa kojom ju je Tristan varao

Zamolila ju je da razgovor ostane tajan, ali su neki detalji ipak procureli.

printscreen/instagram/khloekardashian, printscreen/instagram/sydneychasexo

Taman smo pomislili da je Kloi pronašla svoju sreću, i da će, nakon svih nedaća koje je prošla, konačno uploviti u mirnu luku i krunisati vezu brakom, ali Tristan očigledno nije neko ko može da bude veran.

Od kako je u medijima isplivalo da je Kardašijanku varao sa Instagram modelom Sindi Čejs, svi su nestrpljivo čekali Kloinu reakciju. 

Međutim, ona se povodom cele situacije nije oglašavala, ali je primetno da je poslednjih dana na svojim storijima kačila motivacione poruke tipa "Ne trošite vreme na one koji vas ne zaslužuju", "Bog ti nikad ne daje ono što ne možeš da izdržiš" i slično. 

The Last Jedi Master / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sada su se pojavili navodi da su se rijaliti zvezda i manekenka čule. Kako prenosi The Shade Room, Kloi se Sidni javila preko Instagrama. Rijaliti zvezda se najpre predstavila i zamolila da razgovor ostane u tajnosti.

printscreen/instagram 

Zanimalo ju je šta se tačno dogodilo, kada, ali i da li ima neke dokaze za sve što je iznela u podkastu.

Sidni je potvrdila svoju priču, kao i da ga je pitala da li je slobodan ili zauzet, na šta je Tomson odgovorio da nije u vezi. Izlazili su, družili se, spavali nekoliko puta, a potom raskinuli kada je shvatila da je košarkaš ipak zauzet.

Kloi je u međuvremenu i skinula ogroman dijamantski prsten koji je nebrojeno puta pokazivala na skoro svim fotografijama u poslednje vreme.

printscreen/instagram 

Iako kažu da nada umire poslednja, možda je došao trenutak da Kloi krene dalje. Sigurni smo da ima još sjajnih momaka koji bi rado bili na Tristanovom mestu i koji bi je svakako činili daleko srećnijom. 

Ipak, sve su veći izgledi da se Tomson-Kardašijan sapunica neće završiti u skorije vreme, a Sidni po svemu sudeći, uživa u novonastaloj slavi i ne haje za nimalo laskave novinske natpise.