OVIH 5 TRENUTNO MNOGI GLEDAJU: Donosimo spisak sjajnih serija koje možda još uvek niste pogledali

Da li imate mesta na svom rasporedu za nove serije koje morate pogledati?

Youtube

Izdvojili jako dobre serije koje imaju pozitivne reakcije i od publike i od kritike, a koje su vam možda prošle ispod radara.

SNOWFALL

‘Snowfall’ je sa svojom četvrtom sezonom oduševila kao i sa svakom sezonom dosad. Drama smeštena početkom epidemije „crack“ kokaina u Los Anđelesu 1980-ih i njegov konačni radikalni uticaj na kulturu kakvu poznajemo. Priča prati brojne likove se putevi nasilno spajaju. U četvrtoj sezoni, privukavši pažnju cele nacije, losanđeleska policija preusmerava ozbiljan novac i resurse u „rat protiv droge“. Protagonist Franklin biće prisiljen izaći iz senke kako bi pokušao vratiti kontrolu nad svojim poslom i okončati rastuće nasilje među uličnim bandama pre nego što se razvije u rat.

Snowfall  Youtube

BEHIND HER EYES

Iako je neko vreme bila jedna od gledanijih u Srbiji, ako ste je propustili definitivno to nadoknadite ovih dana. ‘Behind Her Eyes’ radili su producenti serije ‘The Crown’, a nastala je po romanu Sarah Pinborough. U fokusu je Simona Brown, samohrana majka koja ima novi posao asistentkinje psihijatra Toma Batemana. Njih dvoje započinju aferu što će uzrokovati niz spletki – jer Tom je oženjen za Eve s kojom je Simona sve bliža. Ljubavni trougao eskalira na jeziv način.   

Behaind her eyes  Youtube

COBRA KAI

Cobra Kai naslov je koji ste možda propustili na Netflixu, a ima odlične recenzije i reakcije publike. A priča koja je zapravo nastavak kultne franšize ‘Karate Kid’, ima već svoje tri sezone. Nova se oslanja na elemente priče iz drugog ‘Karate Kid’ fila iz 1986. godine u kojem je Daniel otputovao u Japan kako bi nastavio da trenira. U trećoj se sezoni lik Williama Zabke mora nositi s emotivnim rolerkosterom nakon događaja iz druge sezone, a Daniel otkriva mračne tajne o svom prijatelju i nekadašnjem mentoru Mr. Miyagiju.

Cobra Kai  Youtube

THE SERPENT

Druga ovogodišnja Netflixova serija o ubici, ali ovoga puta smeštena u sedamdesete godine prošloga veka. Iako ne toliko popularna kao Lupin, ova serija ipak je prikovala mnoge uz ekrane i zbog specifičnog detalja da je snimljena prema istinitoj priči. Charles Sobhraj, hladnokrvni serijski ubica, ubijao je najčešće mlade zapadnjačke hipije, kako bi im uzimao identitet i bavio se pljačkama i ostalim kriminalnim delima. Osam epizoda ove dobre serije možete pogledati na Netflixu.

The Serpent  Youtube

TOP BOY

Jedna od serija koja će vas odvesti u onu mračniju stranu Londona u kojoj se sve vrti oko kriminala, dilovanja droge i ostalih ilegalnih radnji. S modernim soundtrackom i svakodnevnim životnim pričama aktera koji se bore na nekoliko frontova, ova serija nažalost je poprilično dobar prikaz velegradskog podzemlja.

Top boy  Youtube