OŽENIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ: Sve poglede ukrala lepa Isidora koja je izgledala poput boginje u prozirnoj venčanici

Lepa Isidora rekla je "da" u tajnosti proslavljenom srpskom glumcu

kurir

Slavni glumac Sergej Trifunović i lepa Isidora Mijanović zarekli su se na večnu ljubav u crkvi Crkva Sv. Apostola Petra i Pavla na Topčidercu. Kako je preneo Kurir, na intimnoj ceremoniji bili su samo njihovi najbliži, nakon čega su organizovali ručak za porodicu.

Isidora je blistala u prelepoj haljini sirena kroja sa čipkom i dugim velom, dok je Sergej bio u mornarsko plavom odelu, a interesantno je da je sa njima bio i njihov pas.

kurir 

Isidora je izgledala poput boginje u venčanici sa prozirnim delovima, dok se kasnije presvukla u tamniju svilenu haljinu.

Instagram/vbridalhouse 

Veliku svadbu glumac i lepa Isidora planiraju u septembru, a crkveno venčanje usledilo je ni dva meseca nakon veridbe koju je glumac organizovao za njen rođendan.

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović venčanje  Kurir televizija

Zanosna lepotica tada je pokazala prsten uz reči: "Vreme je da vam saopštim da se udajem", a malo potom je objavila i stori na kojem se ljubi sa svojim verenikom u jednom restoranu... 

Inače, slavni glumac već neko vreme deli fotografije sa Isidorom, ali niko nije mogao ni da nasluti da će se par veriti, a potom tako brzo i venčati.

instagram/isismo 

O ovoj lepotici se ne zna mnogo toga osim da je producentkinja, a sudeći po tagovanim objavama, učestvovala je u projektima sa velikim zvezdama sa ovog podneblja kao što su: Kejt, Peđa Jovanović, Tamara Milutinović, Marina Visković, Tropico bend i mnogi drugi. Pored toga, jedno vreme je radila i kao voditeljka na Insta TV.

Kada je reč o njenom ljubavnom životu, jedno vreme se pisalo da je u vezi sa bivšim dečkom Teodore Džehverović, Ninom Čelebićem, nakon što su objavili zajedničku fotografiju. Ipak, ovu priču nikada nisu potvrdili ni demantovali.

Instagram 

Kada je reč o Sergeju, jedna od njegovih najozbiljnijih veza bila je sa zagrebačkom manekenkom Kristinom Sajko, sa kojom je počeo da se zabavlja 2006. godine, a ponovo su počeli da se viđaju četiri godine kasnije. Međutim, brzo je došlo do ponovnog razlaza.

Velika ljubav mu je bila i Ana Vučelić, ćerka Milorada Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović. Raskinuli su u septembru naredne godine.

A.K./ATAIMAGES 

Njihova priča trajala je godinu dana, a u tom periodu retko su se razdvajali. Njihovi najbliži očekivali su pozivnicu za venčanje, ali stigla je vest o raskidu.

"Nisam siguran u to potpisivanje papira. U zajednicu da, jer je neophodna. Čovek ne može da živi sam, ali mislim da taj papir nije neophodan za zajednicu. Znam mnogo ljudi koji su zajedno i bez tog papira" rekao je svojevremeno Sergej za HELLO!, odgovarajući na pitanje kakav je njegov stav o braku. Međutim, čini se da je promenio mišljenje od kada je upoznao prelepu Isidoru, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Sergej Trifunović govori o levoj i desnoj opoziciji  Youtube/ Bez Cenzure - Zvanični kanal

Izvor: Kurir.rs/ Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!