SRPSKA DŽEJ LO BILA SA NOVAKOM, A JELENA SA NJEGOVIM DRUGOM: Samo jedan razlog je bio dovoljan da im veza pukne

Otkrivamo ko su bivši partneri Jelene i Novaka Đokovića sa kojima su bili pre nego što su se zaljubili jedno u drugo

BURAK AKBULUT / AFP / Profimedia

Novak Đoković ponovo je proglašen za najboljeg sportistu sveta. Prestižno priznanje je, definitivno otišlo u prave ruke, a srpski teniser je "Laureus" nagradu osvojio pre toga četiri puta - 2012, 2015, 2016, 2019. godine, čime se izjednačio sa Rodžerom Federerom.

Novaku je najveća podrška bila, očekivano, supruga Jelena, koja nije skrivala ponos zbog njegovog uspeha, i koja je sa njim prošla kroz sve životne uspone i padove. 

Poznato je da oni važe za jedan od najsladnijih parova na javnoj sceni, a zanimljivo je i to što su se upoznali još u srednjoj školi. Nije trebalo da prođe mnogo vremena pre nego što su shvatili da jedno drugome suđeni.

Međutim, pre nego što su uplovili u odnos, oboje su imali veze o kojima se ne zna toliko toga. Poznato je da je Novak svojevremeno izlazio sa lepom DJ Lidijom Popović, koju znaju kao "srpska Džej Lo", a koja i dan-danas o proslavljenom teniseru priča u superlativu.

"Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale", rekla je Lidija za domaće medije svojevremeno.

"Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari", dodala je.

Njihovo "razdvajanje puteva" ne čudi s obzirom da je i Lidija podjednako uspešna u svojoj branši, baš kao i Novak u svojoj, i spada u jednu od najpoznatijih DJ u svetu.

pritnscreen/instagram Lidija Popović je bivša devojka Novaka Đokovića, sa kojom je bio pre nego što je uplovio u vezu sa Jelenom.

Kako se piše već neko vreme, ona po nastupu uzme i po 30.000 evra, a druži se samo sa svetskim facama.

Sa druge strane, u vreme kada su Lidija i Novak bili zajedno, i Jelena je imala drugog momka i to takođe tenisera, naočitog Beograđanina Ivana Bjelicu Gileta, koji je Đokovićev kolega i drug.

Ipak, njihova veza nije dugo trajala, ponajviše zato što su u tom periodu bili vrlo mladi, pa i nezreli.

Jelenina kratkotrajna romansa sa Novakovim kolegom brzo je pala u zaborav kada je uplovila u vezu sa Novakom, ali ime Ivana Bjelice nastavilo je da se pominje u medijima i mimo rubrika rezervisanih za sport.

inastagram 

Pre nekoliko godina Ivan je počeo da se zabavlja sa Hristinom Popović koja, osim umetničkog, neguje i sportski duh. Iako o svom odnosu nikada nisu javno govorili, da je ljubavi došao kraj postalo je jasno 2018. godine, kada je plavokosa glumica izbrisala zajedničke fotografije sa svog „Instagram“ profila.

ATA Images/Antonio Ahel 

Mada se, nekoliko meseci kasnije, proneo glas da su Hristina i Ivan probali da daju drugu šansu svojoj ljubavi, ispostavilo se da od pomirenja nema ništa.

I dok je Jelena sreću pronašla pored najboljeg tenisera na svetu, o trenutnom emotivnom statusu njenog bivšeg partnera, takođe tenisera, Ivana Bjelice Gileta trenutno se ne zna apsolutno ništa.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

jelena đoković  Tiktok/draganczv80

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!