Jelena i Novak Đoković u svom posedu imaju nekoliko luskuznih nekretnina, no jedna je posebno privukla pažnju javnosti jer je ranije bila u posedu jedne od najmoćnijih i najimućnijih Srpkinja - Elene Karaman Karić

Reč je o prelepoj vili na Kosmaju koju je Elena Karaman 'podigla' još dok je bila u braku sa Jugoslavom Karićem.

Upravo ovde je živela sa njihovim sinom Simonom, kao i sinovima Matijom i Lukom koje je dobila u prvom braku. Svojevremeno se mnogo pisalo i o luksuznom kokošinjcu koji je tamo sagradila, a koji je imao čak i kristalni luster. 

No, domaći mediji su pisali da je Jugoslav kada je saznao da navodno Elena mesecima nije plaćala struju, te da je živela u mrklom mraku, odlučio da plati račune i da proda vilu kraj Beograda koja je potom završila u posedu Đokovića.

Komšije najboljeg tenisera su čak i dizale cenu zemljišta kada se saznalo da je najbolji teniser svih vremena postao vlasnik vile u njihovoj blizini. U medijima se tada pominjala cifra od oko 3 miliona evra, koliko su Đokovići navodno iskeširali za ovu oazu mira.

Usledilo je godinu dana radova i renoviranja kako bi se kuća napravila po zamislima Đokovića, a kada je sve završeno, objekat je izgledao potpuno očaravajuće. Tu je naravno i bazen, koji je dodatno sređen od kako su Đokovići kupili luksuzno imanje.

Ova porodična kuća Đokovića ima više od 400 kvadrata i građena je od materijala među kojima dominiraju kamen i drvo. Bivša vlasinica podelila je jednom prilikom nekoliko fotografija koje otkrivaju kako iznutra izgleda ovaj objekat.

U blizini nema mnogo kuća, pa Đokovići imaju dosta privatnosti.

Podsetimo, Novak poseduje i luksuznu vilu u Marbeljiu mestu Kosta del Sol. Ovo prelepo zdanje prema pisanju domaćih medija Đoković je kupio za 10 miliona evra.

Odluku da se tamo presele doneo je sa suprugom Jelenom, jer smatraju da je Marbelja dobro mesto za odrastanje dece, a u nastavku pogledajte kako izgleda i ta vila.

Youtube Pogledajte kako izgleda unutrašnjos vile Novaka Đokovića u Španiji.

Pročitajte još: NE PITA KOLIKO KOŠTA, ALI DŽABA: Novak ima i vile i stanove ali jedno ne može da kupi iako pokušava već preko 10 godina

Bonus video:

Novak Đoković pleše Instagram/djokernole

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!