Kada ste prvi reket sveta, nije da vam ostaje previše vremena za odmor.

Novak Đoković zato se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa porodicom, a jedna od omiljenih lokacija upravo je predivna vila u elitnom delu Marbelje u mestu Kosta Del Sol.

Ovde je ujedno Đoković i odradio pripreme za Australian Open na kom na kraju nije ni igrao, kada su ga vlasti Australije deportovale nazad za Srbiju. Đoković je neko vreme proveo u našoj zemlji, a očekuje se da se vrati za Marbelju kako bi nastavio pripreme za ostale turnire.

Novak Đoković spremao se za Australian Open u Marbelji.
Kelly Defina / AFP / Profimedia 

Vila u kojoj boravi pravo je oličenje luksuza, a kako su paparaci nedavno fotografisali, evidentno je i da se ponovo na imanju obavljaju novi radovi, te je nije isključeno da Novak inače fantastičnu vilu hoće dodatno da "upgrejduje".

Vila Novaka Đokovića oličenje je luksuza.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, za njenu gradnju bio je zadužen italijanski "Korijere delo sport", i kako se pisalo objekat poseduje malu bioskopsku salu, teretanu, mali spa-centar, devet soba, osam kupatila, unutrašnji bazen, prostorije za dnevni boravak, rekreaciju…

"Novakova rezidencija u Marbelji nalazi se na pet minuta od centra tog mesta, sa pogledom na more i na planine", pisao je italijanski list o Novakovoj vili u Andaluziji.

Novakova rezidencija u Marbelji nalazi se na pet minuta od centra tog mesta, sa pogledom na more i na planine
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, vila za koju je teniser navodno dao 10 miliona evra, opljačkana je pre nekoliko meseci, te nije isključeno ni da su trenutni radovi povezani sa pojačanjem sigurnosti s obzirom da je to ipak mesto gde živi sa Jelenom i decom jer smatraju da je Marbelja dobro mesto za njihovo odrastanje.

Novakova vila okružena je prirodom i planinama, a sa terase se pruža spektakularan pogled na more, a još fotografija ovog fenomenalnog zdanja pogledajte u galeriji ispod:

Youtube Pogledajte kako izgleda unutrašnjos vile Novaka Đokovića u Španiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!