Jedan od najboljih tenisera svih vremena Novak Đoković, godinama je u skladnom braku sa suprugom Jelenom, a njihov odnos inspiracija je mnogim parovima, s obzirom da su nebrojeno puta pokazali kako se neguje ljubav i gradi poštovanje. 

No, mnogo pre nego što će upoznati onu pravu, teniser je bio zaljubljen u jednu Lidiju koju su kasnije zvali i "srpska Džej Lo" zbog neverovatne sličnosti sa slavnom pevačicom.

Lepa Lidija Popović, inače poznata pod imenom Lady Lee, o proslavljenom teniseru i dan-danas priča u superlativu, a iako je sa Novakom bila pre više od 11, 12 godina, i dalje se seća njihove veze.

Novak Đoković danas je u skladnom braku sa Jelenom.
Mike Egerton / PA Images / Profimedia 

- Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale - rekla je Lidija za domaće medije svojevremeno.

- Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari - dodala je.

Pročitajte još: LEPA DRAGANA UMALO JE POSTALA ĐOKOVIĆEVA ŽENA: Fatalna Srpkinja htela i brak i decu a on pobegao zbog ozbiljnog problema

Njihovo "razdvajanje puteva" ne čudi s obzirom da je i Lidija podjednako uspešna u svojoj branši, baš kao i Novak u svojoj, i spada u jednu od najpoznatijih DJ u svetu.

Kako se piše već neko vreme, ona po nastupu uzme i po 30.000 evra, a druži se samo sa svetskim facama.

Inače, crnokosa lepotica je otkrila i da joj se muškarci često udvaraju, te prilaze na nastupima, a pojedinci imaju i nepristojne ponude, poput da joj traže da se skine u toples.

- Nikad se ne bih skinula na sceni, a mnogi misle da to radim na nekim žurkama. Jesam liberalna osoba, ali ne bih išla do te mere samo radi senzacije. Na bini sam surovi profesionalac, tako da niko ne može da očekuje od mene da bacam majicu u publiku ili da ostanem u toplesu. Svim ženama sugerišem da se ne slikaju u bikiniju dok su na stejdžu jer se onda stvara pogrešna slika. Muškarci stalno dobacuju takve stvari, ali ja se samo šmekerski nasmejem - ispričala je svojevremeno.

Lady Lee ostavlja bez daha gdegod da se pojavi, a sudeći po komentarima koje dobija, srpska lepota nije prošla neopaženo. Nije poznato da li je njeno srce ukrao neki novi "dasa", s obzirom da privatne stvari retko kada deli na mrežama, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

pritnscreen/instagram Lidija Popović je bivša devojka Novaka Đokovića, sa kojom je bio pre nego što je uplovio u vezu sa Jelenom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Novak Đoković sa navijačima Kurir

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!