RODIO SE U ISTO VREME KADA I DETE OČEVE LJUBAVNICE: Bio je "ružni sin" kog niko sa 150 kg nije hteo a sada ga želi svaka

Sin slavnog glumca iznenadio je svet drastičnom transformacijom i mnogi kažu da je jedan od najboljih frajera u Holivudu.

Clint Brewer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada vam je otac slavni snagator i glumac koji je igrao u najvećim holivudskim blokbasterima, ne čudi što su oči celog sveta uprte u svaki vaš korak ili potez. Paparaci i naslovi u novinama neretko su najnormalnija stvar za decu slavnih, naročito ako rođenje prate i skandali kao što je to bilo u slučaju Kristofera Švarcenegera

On se rodio malo nakon što je ljubavnica njegovog oca donela na svet vanbračnog sina Džozefa Baenu, te su i njegova majka Marija Šrajver i dadilja Mildred Baena zapravo bile trudne u isto vreme sa istim čovekom. 

Kada se nešto kasnije saznalo da je Džozef Arnoldov sin, nastao je haos ne samo za slavnog glumca, već i za celu porodicu koja se slomila u vreme kada je Kristofer bio mali, te praktično nije ni odrastao kao njegov stariji brat i sestre.

Sve ono što je prolazio, pritisak i haos u medijima, gutao je i gurao u sebe, što je rezultiralo time da je u jednom trenutku nabacio ogroman broj kilograma (navodno je imao u jednom trenutku 150 kg), a onda je krenulo i maltretiranje javnosti. 

Kristofera su prozivali da je Arnoldov "ružni sin" i govorili da je "sramota za oca koji i u poznim godinama nema ni gram viška". Smejali su mu se i začikavali da ga "nijedna žena neće hteti takvog". 

Od sve dece, Kristofer je jedini koji nikako nije želeo da se eksponira, te se često sklanjao i sa grupnih porodičnih slika, kao da je bežao ne bi li se sakrio od odvratnih komentara koji su pratili svako njegovo pojavljivanje. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

No, situacija se promenila, te su svi ti hejteri sada zaćutali. Kristoferov brat Patrik nedavno se verio, a komentari prvi put nisu bili "najlepši Švarcenegerov sin", jer je ta titula otišla upravo drugoj osobi - najmlađem Arnoldovom sinu.

Kristofer je nedavno uslikan nakon treninga, a tada je njegova transformacija šokirala svet. No sada, kada su ga paparaci ponovo "uhvatili" primetno je da je dodatno smršao, te da izgleda bolje nego ikada. 

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Kristofer je od "debeljka" postao "frajerčina", naročito nakon što je promenio i frizuru i skinuo mullet koji mnogima nije bio po volji. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Malo je reći da su komentari ovog puta bili dijametralno suprotni onome što se pre toga pisalo, te su brojne dame ostavljale komplimente na račun Švarcenegerovog najmlađeg naslednika, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Kristofer Švarceneger nekad i sad

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

švarceneger  Instagram/schwarzenegger

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!