NAJBOLJI FRAJER VERIO GLUMICU KOJA VOLI ŽENE: Bivšu ostavio jer ne može da ima decu, a smirila ga "plastična" lepotica

Jedan od najboljih frajera Holivuda Čening Tejtum, i lepa glumica Zoi Kravic uskoro će stati na "ludi kamen".

Ciao Pix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon dve godine veze, Čening Tejtum i Zoe Kravic su vereni i to su potvrdili tako što se glumica pojavila u javnosti sa vereničkim prstenom na jednoj zabavi povodom Noći veštica. 

Par se pojavio u kostimima inspirisanim filmom "Rozmarina beba", a na njenoj ruci blistao je veliki prsten. Ipak, o svojoj vezi, kao i do sada, nisu želeli da pričaju. 

Podsetimo, Zoe i Čening su se upoznali tokom snimanja filma, a ljubav je prirodno došla, dok glumica kaže kao oboje vole umetnost i da je Čening "divan čovek" koji je zasmejava.

Iako su veoma različiti fizički, par tvrdi da imaju dosta toga zajedničkog."Volimo da gledamo filmove i da razgovaramo o njima do kasno u noć."

Zoe je priznala da se zaljubila u Čeninga jer je bio sladak i pažljiv prema njoj dok su radili zajedno.

Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Bilo da mi je kuvao čaj ili donosio vodu, on je bio moj zaštitnik i to je divno i slatko. Mislim da ako zajedno možete raditi tako nešto, možete sve. I iz svega smo izašli jači," objasnila je Zoe.

Inače, pre nego što su uplovili u vezu, oboje su imali burne ljubavne živote u prošlosti. Tako je Tejtum u prethodnom braku sa Dženom Devan dobio ćerkicu, a dugo je bio poznat po vezi sa jednom od najtalentovanijih pevačica Džesi Džej. Međutim, zbog ovog odnosa našao se na meti osuda

Par je isprva izgledao veoma srećno i redovno su delili zajedničke fotografije na mrežama. Međutim, u decembru 2019. počele su glasine da su raskinuli, a pevačica je zaintrigirala fanove zagonetnom porukom o ljubavi i životu koju je podelila na Instagramu.

"Idite negde gde će vam svet izgledati maleno. Stekni perspektivu. Plivaj u moru. Hodaj do vrha planine. Vozi se do vidikovca u parku. Pogledaj zvezde. To ne radite da biste osetili da vaši problemi ili tuga ili osećanja nisu važni, već da biste znali da NIKAD niste sami", istakla je ona.

pritnscreeen/instagram 

Dugo nisu mogli jedno bez drugog, pa su se u januaru 2020. pomirili i izgledalo je kao da su rešili probleme koji su ih ranije razdvajali. Podelili su zajedničke fotografije na Instagramu i pojavili se na crvenom tepihu.

Tri meseca kasnije prekinuli su vezu i Čening je brzo poradio na svom ljubavnom životu. Saznalo se da je počeo da koristi dating aplikacije, a oboje su tvrdili da su nakon raskida ostali u dobrim odnosima i da su shvatili da im je bolje da su prijatelji.

Međutim, kasnije je u javnost procurilo da raskid nije bio tako bajan. Naime, Džesi Džej je želela da ispuni svoju majčinsku ulogu sa Čeningom, a onda je saznala da boluje od endometrioze. To ju je skrhalo, a priča se da ju je upravo zbog toga glumac napustio i mnoge razočarao.

Možda će vas zanimati da pročitate i više o vezi Džesi Džej sa Tejtumom i njenoj borbi za decu.

Kada je reč o Zoe Kravic, ona je svoj privatni život krila od javnosti, a ono što znamo je da je brak s kolegom Karlom Glusmenom trajao samo 18 meseci, a nakon što su u decembru 2020. podneli zahtev za razvod.

Shutterstock 

Nakon toga, glumicu su povezivali sa vlasnicom jednog restorana Sarom Elis Herdman. Strani mediji tvrdili da je reč samo o njenoj prijateljici, dok su drugi smatrali kako je reč o novoj ljubavi. Da je biseksualna, dala je naslutiti objavivši i fotografiju s koleginicom Tejlor Pejdž.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Zoe je ćerka Lenija Kravica i Lise Bonet i godinama se zalagala za slobodnu ljubav, sve dok nije upoznala 9 godina starijeg glumca. 

Ona je dugo važila i za fatalnu prirodnu lepoticu, no poslednjih godinu dana njen lik potpuno se promenio, a obrisi lica dobili su gotovo "alien" crte.

Šuška se da je vadila mast iz obraza, kao i da je korigovala lice i bradu filerima, što nije teško videti kada uporedite fotografije nekad i sad, a fanovi mole da prekine sa intervencijama.

Zbog svega se šuškalo i da je u vezi sa Tejtumom nesrećna, ali se ipak ispostavilo da su to bila samo nagađanja holivudskih kuloara.

Ian West / PA Images / Profimedia 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

"PREDBRAČNI UGOVOR POSTOJI U SRBIJI VEĆ SKORO 20 GODINA!" Advokat tvrdi: Ako ga potpišete, izbećićete MNOGO PROBLEMA U BRAKU  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!