KOGA TO KEJT ZOVE U SITNE NOĆNE SATE VILIJAMU IZA LEĐA: Poludeo bi kada bi saznao - bolje šamar da mu je lupila nego ovo

Jedan od poslednjih tračeva o Kejt Midlton ostavio je Britance u šoku s obzirom da se priča da vojvotkinja krišom zove muškarca sa kojim je trenutno na "ratnoj nozi".

Jon Super-AP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Od svih članica kraljevske porodice koji su spomenuti u eksplozivnoj ispovesti princa Harija, stekao se utisak da je najviše na udaru bila Kejt Midlton koja je u više navrata okarakterisana kao najveća "zlica", hladna, nepristupačna, iako je u prošlosti priča bila potpuno drugačija.

Tada da je Hari Kejt zvao svojom "sestrom" i isticao koiko mu je draga. No, sa ulaskom u odnos sa Megan, pozitivno mišljenje o snaji očigledno je ostalo u prošlosti. 

Tako je Kejt ocrnio rekavši da je ona "krivac" što je svojevremeno obukao nacističku uniformu na maskenbal, zbog čega se našao na meti kritika sveta. Takođe su on i Megan ispričali da nije tačno da je Markl rasplakala Midlton, već da je bilo obrnuto... 

i-Images / Eyevine / Profimedia 

Da ne govorimo o Harijevoj ispovesti da su se Vilijam i Kejt distancirali od njega kada su dobili decu, te da zbog toga uopšte nije mogao da provodi vreme sa sestrićima koliko je želeo. 

Zbog svega izrečenog odnosi između Harija i brata Vilijama, kao i oca Čarsla su narušeni, a nije poznato da li se zaista čuju privatno i da li je išta od problema rešeno. Hari je odavao utisak da komunikacije izeđu njih nema, ali pravu istinu ipak znaju samo oni.

Youtube 

Kada se sve to uzme u obzir, veoma čudi najnovija priča koja kruži po britanskim medijima da se Kejt odlučila na nesvakidašnji potez koji bi potencijalno mogao da naljuti Vilijama. 

Kako su glasili neki komentari - "bolje šamar da mu je lupila nego to što je uradila". Navodno, Midlton, veoma često u sitne sate, zove Harija i razgovara sa njim. 

"Kejt održava kontakt s Harijem kako bi mu rekla da podigne glavu i ne opterećuje se trenutnim problemima. Harijev odnos s Kejt je ostao netaknut i njemu mnogo znači to što ona nastavlja da ga podržava, naročito u teškim trenucima kada mu ne ide", rekao je za Closer izvor.

On tvrdi i da Kejt Midlton zove svog devera kasno noću i da je u pitanju "ljubazni gest" kojim želi da zaceli narušene odnose u porodici.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, mediji sada pišu da u tome nema ni trunke istine! "Moji izvori u Kensingtonskoj palati su mi rekli da u ovoj priči nema nimalo istine... Princeza od Velsa ne zove kasno noću princa Harija", kaže za Fox News Kinsi Skofild, novinarka koja prati kraljevsku porodicu.

I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Kako je ona podsetila, Kejt je jedna od onih koji su najviše propatili zbog intervjua, prinčevih memoara "Rezerva" i dokumentarne serije "Megan i Hari", u kojima je par pričao o svojim problemima.

"Vilijam je u velikoj meri ljut na Harija zbog toga što su on i Megan pričali o Ketrin tako kod Opre i u "Rezervi"", napominje ona. "Ketrin poštuje Vilijamova osećanja i ne bi mu radila tako nešto iza leđa."

I zaista, cela ta priča oko pomirenja i takvog gesta Kejt prilično ne pije vodu, ako se uzme u obzir celokupna situacija i šta je dovelo do raskola u porodici, a da li će probleme ikada uspeti da reše, pokazaće samo vreme.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju  Tik Tok/krystinkalvoy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!