GLUMICU SA TELOM DEVOJČICE I LICEM STARICE LJUBI NEPOZNAT MUŠKARAC: Grli je i ne smeta mu njen filerima iskrivljen lik

Slavna glumica Melani Grifit koja poslednjih godina privlači pažnju najviše zbog neuspelih plastičnih operacija, uslikana je u zagrljaju misterioznog muškarca, i mnogi su ubeđeni da nisu samo prijatelji.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Melani Grifit godinama nije bilo moguće videti u muškom društvu, iako se razvela od Banderasa još daven 2014. godine. Ipak, čini se da se stvari u poslednje vreme drastično menjaju. 

Glumica koja je poslednjih meseci privlačila pažnju isključivo neuspelim intervencijama, sada je uslikana u društvu misterioznog muškarca, a od momenta kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi su ubeđeni da ih ne veže samo prijateljstvo.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedna stvar ih je navodno otkrila, a to je bio trenutak kada su se opraštali. Naime, brojni tumači govora tela tvrde da je prijatelj Grifitove zaljubljen u nju, što se može zaključiti po prisnom zagrljaju, ali i poljupcu koji "pršti" od emocija. 

Sa druge strane, ni Melani nije mogla da sakrije da joj ovakva pažnja prija, pogotovo nakon godina i godina niskog samopouzdanja zbog izgleda. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Za sada se ne zna ko je misteriozni gospodin, ali je više nego jasno da su uživali u društvu jedno drugog. Inače, paparaco slike izbliza pokazale su i da je glumica daleko manje ekstremna sa filerima nego u prošlosti, kada u nekoliko navrata nije izgledala ni kao ljudsko biće. 

Takođe, prvi put nakon dužeg vremena, Melani nije bila ispijena i bleda, iako je bila u tamnoj garderobi, kao što je bio slučaj poslednjih meseci, kada su se njeni fanovi zabrinuli da glumica ponovo ima rak zbog ožiljka na licu.

London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Melani se povodom spekulacija nije oglašavala, a jedini put kada je na tu temu govorila bilo je pre par godina kada je javno istupila i potvrdila da ima rak kože, ali tek nakon što su njene fotografije sa ogromnom krastom na nosu završile na internetu.

Mr Plow / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Melani je nakon intervencije promenila mnogo toga, ali nažalost, još uvek je verna pušenju iako joj je to strogo zabranjeno. Takođe, iako ima 65, i dalje se pridržava napornih dijeta, i treninga kako bi odražala mlado telo.

London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zbog toga se često moglo pročitati da ima "telo devojčice, i lice starice", pogotovo nakon što joj se lik "izduvao" nakon što je prestala da zloupotrebljava botoks.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Melani, koja je godinama vodila bitku sa depresijom i zloupotrebom droga i alkohola danas je konačno na dobrom putu, a ukoliko ima istine da je konačno uplovila u novi odnos, ostaje samo da se nadamo da neće ponoviti greške iz prošlosti, kada je svaku prepreku u odnosu "lečila" plastičnim operacijama. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!