DOK JOJ LAŽLJIVI BIVŠI KOPNI I SUŠI SE KO SARAGA, ONA BLISTA: Pozirala u toplesu i srušila mreže, svi se otimaju za nju

Žizel Bundšen, jedna od najlepših manekenki svih vremena vratila se poslu, a nakon kolekcije kupaćih kostima, sada se slikala u toplesu. Za to vreme mediji ne prestaje da bruje o njenom bivšem mužu koji je, kakako kažu "popao".

MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Žizel Bundšen se ne zaustavlja od kako se razvela. Snima kolekciju za kolekcijom, vredno radi i pokušava da nadomesti sve one godine kada je bila "domaćica", a deca njen glavni "posao". Nedavno je snimala fotografije za liniju kupaćih kostima, a iako te fotografije nisu isprva oduševile internet, te su mnogi komentarisali i da nije trebalo da se vrati manekenkstvu, nove fotke demantovale su sve.

Naime, jedna od najlepših manekenki svih vremena fotografisala se u toplesu, a preko je imala samo providnu haljinu koja nije mnogo toga ostavila mašti. U prvom planu bilo je njeno neverovatno telo, izvajan struk i gole grudi, koje manekenka uopšte nije pokušavala da sakrije. 

MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Malo je reći da su fotografije izazvale oduševljenje na mrežama, a Žizel je, prema mišljenju brojnih obožavatelja izgledala baš kao u doba najveće slave. Međutim, kada je reč o njenom bivšem, javnost nije bila toliko blagonaklona.

Naime, već neko vreme kruže priče da slavni fudbaler "propada", a fotografije na kojima je drastično smršao mu svakako ne idu u prilog. Nedavno se fotografisao sa fanovima nakon utakmice, a komentari da izgleda gore nego ikada pre nizali su se jedan za drugim.

Čak i kada se pojavio na crvenom tepihu, prvom od razvoda, i to na premijeri sportske komedije "80 For Brady", izgledao je ispijeno, umorno, neprepoznatljivo u odnosu na samo par meseci ranije.

Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Da li ga je stigao stres nakon razvoda ili nešto drugo posredi, nije poznato, ali je njegov izgled i te kako zabrinuo njegove obožavatelje. Naravno, ima i onih koji smatraju da ga je konačno stigla karma zbog svega što je uradio Žizel.

Podsetimo, fudbaler i manekenka razveli su se nakon 12 godina braka jer je Brejdi odlučio da se ipak vrati američkom fudbalu iak ose pre toga penzionisao. Dogovor je bio da ode u penziju kako bi brinuo o deci, kako bi Žizel mogla da radi, nakon što je pre toga godine provela "u kući", seleći se iz mesta u mesto zbog njegovih angažmana zbog čega je bilo gotovo nemoguće da se bavi svojim rpimarnim poslom.

Instagram 

Shodno tome, Žizel je presekla i odlučila da se razvedu, a iako je Brejdi smatrao do poslednjeg trenutka da će se njegova, sada bivša supruga predomisliti i odustati od razvoda, to se nije desilo. 

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Žizel je inače ušla u brak kao imućnija od Brejdija, a zahvaljujući kompanijama koje su u njenom vlasništvu, do kraja života neće morati da podigne ništa teže od kašike, ali ipak, prevagnula je ljubav prema modelingu, te nema sumnje da ćemo i u narednom periodu viđati manekenku u brojnim kampanjama.

The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!