"OVO JE SAMO DOKAZ DA JOJ OPERACIJE NISU BILE POTREBNE" Jelisaveta pokazala sestru koja izgleda kao ona pre intervencija

Jelisaveta Orašanin retko pokazuje sestru u javnosti, iako su veoma bliske, a lepa brineta njena je slika i prilika iz prošlosti.

Instagram

Jelisaveta Orašanin jedna je od naših najlepših glumica, a da ona nije jedina "srećnica" koja je nasledila izgled, dokaz je i njena rođena sestra Milica sa kojom se retko pojavljuje u javnosti, iako su veoma bliske.

Instagram 

Jelisaveta je uvek bila neko ko se trudi da svoj privatni život drži van očiju javnosti, te veoma bira šta će i kada objaviti na mrežama, te ne čudi što se na njenom profilu može naći svega par fotografija sa Milicom, s obzirom da ona nije javna ličnost i najbitnije, ne želi da bude. Ipak, to ne menja činjenicu da je Jelisaveti podrška, a uz nju je bila nakon oba porođaja, da joj se nađe u prvim danima sa bebom. 

Tako je glumica jednom prilikom progovorila o sestri. "Trudim se da budem što više sa njom  jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodimo zajedno. Uveče se šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće", rekla je jednom prilikom.

Inače, sestra Jelisavete Orašanin srećno je udata i ima sina Pavla, živi u Los Anđelesu, diplomirani je stomatolog a na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije sa svojim sinom.

"Prošlo je deset godina a ni malo se niste promenile", "Kao da ste bliznakinje", "Baš ličite", "Milica neverovatno liči na Anu Ivanović", samo su neki od komentara glumičinih pratilaca, a nekoliko njih je primetilo i da Milica izgleda kao Jelisaveta pre određenih intervencija. 

Naime, nije tajna da je naša najlepša glumica imala minimalne korekcije na licu, što joj pojedinci očigledno zameraju i dalje, iako Jelisaveta apsolutno ima pravo da radi štagod poželi. 

KURIR/Dragana Udovičić 

Jelisaveta se nije mnogo promenila od početka karijere, ali jeste određene delove tela i lica promenila. Poslednje o čemu se pisalo je njena korekcija veličine grudi.

Instagram 

Promena nije ekstremna, naprotiv, odnosno srazmerna je njenoj građi, a i sama Jelisaveta jednom prilikom je prokomentarisala da nema ništa protiv estetskih korekcija.

- Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome, rekla je. Inače, pre nekoliko meseci, jedna klinika za estetsku hirurgiju objavila spisak svih intervencija koje je Jelisaveta uradila.

KURIR/Dragana Udovičić 

Tako je pored grudi, korigovala usne, jagodice, i u čelo ubrizgavala botoks.

Youtube 

 ANKETA TEST

Anketa
Glasalo je 145 korisnika

Mnogi su mišljenja da joj ove intervencije nisu potrebne jer je lepa i bez toga, a bilo je i komentara da dve godine starija Milica zapravo izgleda onako kako bi sada izgledala Jelisaveta ali da ništa na licu nije radila.

Ipak, nema sumnje da su i jedna i druga prelepe mlade žene, a više fotografija Milice pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Milica Orašanin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!