BIVŠA GA UNIŠTILA FOTKAMA SVOJE AFERE Zabola mu nož u leđa ljubakanjem s nadređenim pa novu devojku krije skoro 4 godine

Slavni glumac Robert Patison kojeg je bivša devojka varala sa 19 godina starijim, sada je konačno pokazao devojku nakon 4 godine.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ne kaže se za džabe, "koga zmija ujede i od guštera se plaši". Robert Patison je definitivno ko je ovako nešto i te kako osetio na svojoj koži. Uostalom, prisetimo se da je svojevrmeno bio u vezi sa Kristen Stjuart, koleginicom iz hit serije "Sumrak Saga"

Bili su it par, holivud ih je obožavao, a onda se slika o vanvremenskoj ljubavi rasula u paramparčad kada su se na mrežama pojavile fotografije na kojima je glumica u strasnom zagrljaju sa "nadređenim" - 19 godina starijim rediteljem filma "Snežana i lovac" Rupertom Sandersom koji je tada bio oženjen.

Shutterstock 

Kristen se tada javno izvinila dečku koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovno joj se vratio u zagrljaj.

FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia 

"Trenutna indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roberta. Volim te, tako mi je žao", rekla je tada Kristen. Nakon što je ponovo raskinula sa Robertom, glumica je počela da izlazi sa devojkama, a glumac je neko vreme samovao. Jedno vreme je bio u vezi sa pevačicom FKA Twigs, bili su čak i vereni, ali je odnos ipak doživeo krah. Čini se da nije verovao devojkama sve dok u njegov život nije ušla lepa Suki Voterhaus.

O'Neill/Todd G, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Ona je pre njega 2015. godine raskinula veridbu sa Bredlijem Kuperom, a navodno im je presudila njegova majka sa kojom glumac ima "bolestan" odnos, i koja se pita za sve njegove devojke. 

Ben Eade / Goff Photos / Profimedia 

Robert i Suki vidali su jedno drugom ljubavne rane, a za to vreme njihove emocije bivale su sve jače. Ipak, od javnosti su se klonili u širokom luku, poučeni iskustvom sa prethodnim vezama.

Zapravo, na nekom javnom događaju pojavili su se tek posle gotovo 4 godine zabavljanja, iako ih paparaci uslikaju s vremena na vreme tokom šetenje.

Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čini se da su emocije između njih jake kao prvog dana, a Patison je konačno uplovio u "mirnu luku". Suki mu je ujedno bila i najveća podrška kada pre nego što će izaći "Betmen", s obzirom da nije retkos da se glumci koji igraju ovog superjunaka nađu na ogromnom udaru javnosti. 

MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Ipak, Patison je doživeo drugačiju sudbinu, a mnogi su mišljenja da je on možda i jedan od najboljih Betmena do sada. U tome je saglasna i Suki.

Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

"Prilično sam siguran da ona inače ne voli da gleda filmove o superherojima, ali kada sam video njenu reakciju, pomislio sam: "Nema šanse!" Gledala je film sa izuzetnom pažnjom, zatim me uhvatila za ruku i nežno je pritisnula na moje lice, a ja sam osetio sitnu suzu na dlanu", ispričao je glumac koji je tokom celokupnog gostovanja kod kimela imao širok osmeh na licu i delovao nikad srećnije.

Inače, mnogi nagađaju i da se par verio, iako naravno, nikakvih potvrda nema.

"Rob i Suki su razgovarali o veridbi, ali im se ne žuri. Suki ne vrši pritisak na njega i oboje su veoma posvećeni jedno drugom. Vole da svoju vezu drže u tajnosti i imaju veoma slična interesovanja", otkrio je za portal E izvor blizak paru, dodajući: "Zaista su nerazdvojni i zaljubljeni", čemu svedoče brojne paparaco fotke.

MJ Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!