BIVŠI JE UNIŠTIO, A U KREVETU JE TEŠILA BEOGRAĐANKA MAŠA: Ostavila ju je zbog 13 godina mlađeg, a sad je i njega šutnula

Demi Mur navodno ima novog dečka, koji je, kao i njegov prethodnik, mlađi od glumice.

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Demi Murproslavila je pre nekoliko dana svoj 60. rođendan, a kako stvari stoje, nakon godina i godina tuge i depresije, odlučila je da život živi punim plućima. Naime, ona je nedavno viđena u društvu nepoznatog, mlađeg momka sa kojim je bila veoma bliska, a potom se saznalo i da je vezu za 11 godina mlađim Švajcarcem odavno okončala. 

Kuvar Danijel Hum i Demi bili su u vezi oko godinu dana, međutim, ipak je usledio kraj, a sada je glumici društvo pravio mlađi momak koji je bio zanimljivo obučen. 

Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Još uvek se ne zna njegov identitet, te niko ne može sa sigurnošću da kaže da je u pitanju novi partner, ali je činjenica da se Mur sjajno provela, te da nije skidala osmeh sa lica.

Inače, Demi iza sebe ima više nego buran period kada je u pitanju ljubavni život. Nakon raspada braka sa Brusom Vilisom sreću je našla kraj 16 godina mlađe zvezde "Veselih 70-ih" Eštona Kučera, međutim, ono što je počelo kao bajka, veoma brzo se pretvorilo u pakao.

Shutterstock 

Kučer ju je varao na svakom koraku, terao da imaju trojke sa drugim ljudima, tražio da urinira po njemu, ali i neretko javno sramotio kada bi preterala sa alkoholom. A upravo se ovom poroku okrenula nakon psihološkog zlostavljanja koje je doživela. 

U jednom trenutku uspela je i da ostane u drugom stanju, a nakon gubitka bebe, što je veoma teško podnela, Ešton ju je ostavio. 

Shutterstock 

Šuškalo se da je tada utehu našla u asistentkinji Maši Mandžuki, inače rođenoj Beograđanki, te da su osim što su bile prijateljice delile i krevet, ali ova nagađanja nikad nisu bila potvrđena. 

Njih dve su pre dve godine dospele u centar pažnje kada su se u stranim medijima pojavile informacije da je Demi usvojila Mašinu ćerkui da je posmatra kao svoje dete. Kako su pisali svetski mediji, Demi i Maša su živele zajedno i odgajale devojčicu.

Profimedia 

- Demi je kao druga majka Rumi. Često se mogu videti u šetnji Los Anđelesom - istakao je svojevremeno nepoznat izvor za "Dejli Mejl".

Ko je Maša Mandžuka?

Maša Mandžuka je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land".

Ryan Miller / Shutterstock Editorial / Profimedia 

2016. je sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom dobila ćerku. Doringer, inače rođeni Beograđanin, svestrani je umetnik sa trenutnom adresom u Amsterdamu. Pre nekoliko godina srpski mediji su pisali o njemu, kada je u Muzeju Grada Beograda otvorena njegova provokativna izložba "Bezlično".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!