Demi Mur proslavila je jubilarni, 60. rođendan, a lepa glumica nije skrivala sreću jer je konačno sve onako kako je oduvek maštala. Sa ćerkama je obnovila odnos, nema trzavice u životu i šuška se da je veoma srećna u vezi sa Švajcaracem Danijelom Humom koji je inače kuvar. 

Demi je na svom Instagramu objavila fotografije sa intimne proslave i mnogi su saglasni - ovako nasmejanu je odavno nismo videli. Čini se da je konačno prošlost ostavila daleko iza sebe, te da je našla način da živi sa svojim "demonima" koji su je dugo proganjali i odveli na mračna mesta na kojima niko ne bi trebalo da bude. 

Nažalost, Demin život od samog početka imao je trnovit put, a za to je umnogome zaslužna njena majka koja se prema njoj nije odnosila kao prema ćerki. 

Naime, njen biološki otac, pilot Čarls Harmon Senior napustio je njenu trudnu majku Virdžiniju nakon dvomesečnog braka. Međutim, samo tri meseca nakon što se porodila, Virdžinija je uplovila u novi brak sa Denom Gajnsom, prodavcem novinskih reklama. Zbog njega se porodica često selila, a Demi je u jednom periodu živela i sa bakom, sve dok sa 16 nije prekinula sa obrazovanjem i otišla od kuće. 

Demi je kasnije dobila i polubrata Morgana, ali iako je i sa strane biološkog oca imala polusestre i polubraću, nije u kontaktu sa njima, ponajviše jer je u pitanju problematična porodica u kojoj je nasilje bilo kao "dobar dan". 

Međutim, ni odrastanje sa očuhom Denom nije Demi dalo stabilno odrastanje. Dva puta se razveo od njene majke i svaki put je ponovo oženi, da bi se 1980, godinu dana nakon njihovog drugog razvoda, ubio. 

I sama Virdžinija bila je sve samo ne supruga i majka za poželeti. Imala de debeo policijski dosije, uključujući vožnje u pijanom stanju i podmetanje požara. Demi je sa njom prekinula kontakt nakon što je Virdžinija sama otišla sa rehabilitacije koju je glumica finansirala. 

Nažalost, daleko od toga da je to jedini put da joj je nanela bol. Tako je, primera radi, 1992. godine pozirala gola za časopis "High Society" (nakon što ju je "Playboy" odbio), što je bila parodija na Deminu slavnu naslovnicu za "Vanity Fair" koju je snimila kada je bila u poznoj trudnoći. Ipak, ni to nije ništa u poređenju sa svim onim što je radila ćerki pre toga godinama unazad.

Standavcu dala da mu siluje ćerku

Virdžinija je bez blama pristala na 500 dolara koje joj je stanodavac Basil Daglas ponudio za odnos sa tada 15-godišnjom Demi. 

- Bilo je to silovanje, ali i razorna izdaja - napisala je Demi u svojoj autobiografiji ‘Inside Out’, dodavši da ju je muškarac nakon silovanja pitao: "Kakav je osećaj kad te rođena majka proda za 500 dolara?"

Demi je majka redovno vodila u barove kako bi je muškarci primetili. Naime, smatrala je da će joj prisutnost ćerke tinejdžerke pomoći da je muškarci primete. U svojim memoarima otvoreno govori i o majčinoj borbi s alkoholom te o brojnim pokušajima samoubojstva, od kojih je jedan i opisala.

- Sećam se da sam koristila svoje prste, male prste deteta, kako bih iz majčinih usta izvukla tablete koje je pokušala da proguta - napisala je, a u jednom intervjuu dotakla se i očuhove smrti.

- Mnogi članovi moje porodice ne žele da se nose sa činjenicom da je izvršio samoubistvo. Osećam da je taj čovek izabrao najbolji put za sebe. Toliko ga je bolelo. Prihvatam ga i volim zbog svega što je morao da učini. Čvrsto verujem da neki od nas moraju umreti da bi drugi živeli - rekla je Demi, a potom otkrila da je njegovo samoubistvo samo doprinelo da njena majka još više počne da pije. Nakon svega, sa nepunih 17, Demi je napustila porododični dom. 

Nažalost, prošlost ju je sustigla kada je uplovila u vezu, a potom i ubrak sa Eštonom Kučerom. Njihova veza redovno je punila stranice tabloida, a glumici je kasnije bilo potrebno mnogo vremena da se od svega oporavi. Kučer ju je varao na svakom koraku, terao na se*sualne bahanalije, trojke, i psihički ju je zlostavljao, a glumica je sve to trpela zbog ljubavi. 

Demi Mur Ešton Kučer je zlostavljao.
Shutterstock 

Kako je Mur istakla, upravo jedna od njenih najvećih greški koju je napravila je to što je pristala da ispuni tadašnjem suprugu Eštonu Kučeru želju i da se upusti u se*s utroje.

- Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlučna mogu da budem, ali znam da je to bila greška - rekla je Demi Mur koja tvrdi da je njen bivši suprug manipulator i čovek koji je "psihički zlostavljao ženu".

Demi Mur prošla je paklen život.
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Otkrila je i da je tražio da urinira po njemu:

- Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa.

Glumica je svojevremeno otkrila da je u periodu dok je bila u braku sa 16 godina mlađim glumcem radila sve što bi njen suprug zatražio od nje, a da ipak nisu bili srećni i da ju je stalno varao. Demi je otkrila da je glumac namerno javno delio njene intimne fotografije samo kako bi je obrukao u javnosti. Takav je slučaj sa čuvenom fotografijom na kojoj je ona samo u belom donjem vešu, a za koju je Kučer tvrdio da je šala.

Zbog svega se okrenula alkoholu, baš kao što je to nekad činila njena majka, a posebno ju je dotuklo i kada je izgubila njihovu bebu iako ju je silno želela. Glumica je otkrila i da ju je Kučer golim fotografijama ucenjivao, te da je to bio njegov način da se obračuna sa njom kada bi preterala sa alkoholom. Kada bi se napila, on bi podelio neku od sramotnih fotografija.

Demi Mur otkrila je detalje zlostavljanja u svojoj knjizi.
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

- Bilo je to vrlo zbunjujuće. On me je podsticao da pijem, ali kad bih preterala, dao bi mi do znanja kako se oseća pokazivanjem fotografija poput one na kojoj sam naslonila glavu na WC šolju veče pre.

Demi je istakla da je pre objavljivanja knjige obavestila Kučera o svemu što je napisala. Između ostalog, glumica je priznala da se odala alkoholu nakon spontanog pobačaja.

- Htela sam da budem ta devojka. Ona koja može da popije čašu vina tokom večere ili da pije tekilu na zabavi. Mislila sam da i on to želi. Pokušala sam biti to, zabavna, normalna devojka - rekla je svojevremeno. Nakon okončanja njihovog braka, Demi je dugo bila depresivna, a šuškalo se da je tada uplovila i u vezu sa Beograđankom Mašom, koja joj je bila asistent. 

DEmi Mur bila je u vezi sa Beograđankom Mašom.
Profimedia 

Ipak, nakon nekoliko godina, konačno su stvari počele da budu bolje. Demi više ne pije, obnovila je odnos sa ćerkama, i nastavila dalje sa životom, a prošlost je pustila da ostane tamo gde i treba da bude.

Dave Lewis / Shutterstock Editorial / Profimedia, Supplied by LMK / Landmark / Profimedia Slavna glumica preterala s botoksom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!