Demi Mur konačno živi život punim plućima. Nakon godina i godina teške depresije, kada je bila na veoma lošem mestu u životu, ponovo se smeje, a šuška se da je za to zaslužan i njen novi partner - 13 godina mlađi kuvar Švajcarac Danijel Hum

Takođe, obnovila je i odnos sa ćerkama koje duže vreme nisu sa njom razgovarale zbog njenog bivšeg supruga Eštona Kučera, a iako su prošle godine od njihovog razvoda, javnosti je i dalje interesantan njihov brak koji je slavnu glumicu oštetio na toliko mnogo načina.

Demi Mur je konačno srećna u ljubavi.
Pecquenard+Ferey / KCS Presse / Profimedia 

Ona je svojevremeno objavila biografiju "Inside out" u kojoj se dotakla svih bitnih trenutaka koje je preživela, a pažnju javnosti posebno je privukao odnos sa Kučerom. 

Kako je Mur istakla, upravo jedna od njenih najvećih greški koju je napravila je to što je pristala da ispuni tadašnjem suprugu Eštonu Kučeru želju i da se upusti u seks utroje.

Demi Mur je zbog eštona pristajala čak i na seks utroje.
Shutterstock 

- Htela sam da mu pokažem koliko zabavna i odlučna mogu da budem, ali znam da je to bila greška - rekla je Demi Mur koja tvrdi da je njen bivši suprug manipulator i čovek koji je "psihički zlostavljao ženu".

Otkrila je i da je tražio da urinira po njemu:

- Bilo je to toliko ponižavajuće i odvratno, još imam traume zbog našeg odnosa.

Glumica je svojevremeno otkrila da je u periodu dok je bila u braku sa 16 godina mlađim glumcem radila sve što bi njen suprug zatražio od nje, a da ipak nisu bili srećni i da ju je stalno varao. Demi je otkrila da je glumac namerno javno delio njene intimne fotografije samo kako bi je obrukao u javnosti. Takav je slučaj sa čuvenom fotografijom na kojoj je ona samo u belom donjem vešu, a za koju je Kučer tvrdio da je šala.

Zbog svega se okrenula alkoholu, a posebno ju je dotuklo i kada je izgubila njihovu bebu iako ju je silno želela. Glumica ju je Kučer golim fotografijama ucenjivao, te da je to bio njegov način da se obračuna sa njom kada bi preterala sa alkoholom. Kada bi se napila, on bi podelio neku od sramotnih fotografija.

- Bilo je to vrlo zbunjujuće. On me je podsticao da pijem, ali kad bih preterala, dao bi mi do znanja kako se oseća pokazivanjem fotografija poput one na kojoj sam naslonila glavu na WC šolju veče pre.

demi mur je zlostavljao suprug ešton.
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Demi je istakla da je pre objavljivanja knjige obavestila Kučera o svemu što je napisala. Između ostalog, glumica je priznala da se odala alkoholu nakon spontanog pobačaja.

- Htela sam da budem ta devojka. Ona koja može da popije čašu vina tokom večere ili da pije tekilu na zabavi. Mislila sam da i on to želi. Pokušala sam biti to, zabavna, normalna devojka - rekla je svojevremeno.

Međutim, u poslednje vreme, sve se češće moglo čuti da Kučera, koji je demantovao samo par spornih situacija, danas stiže karma za sve što joj je uradio.

Ešton Kučer se razboleo.
RB/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, poznato je da glumac imao problema sa retkim oblikom vaskulitisa, zbog čega nije mogao ni da čuje ni da vidi. Njegove ispijene paparaco fotografije nastale u poslednjih par meseci samo su dodatno podgrejale priče da glumac nije dobro. 

Čak i nedavno kada su uslikani tokom šetnje, Ešton je delovao mršavo i umorno, ni nalik onom frajeru kojeg su obožavali. 

Ešton Kučer i Mila Kunis uslikani su tokom šetnje.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Naravno, od kako su se fotografije pojavile na mrežama, mnogo je onih koji su komentarisali da "ne možeš da budeš loš, a da ne očekuješ kaznu", kao i da mu je ovo sve "karma za sve što je radio Demi"

Ešton je, kao i do sada, ostao nem na kritike, a fokusiran je isključivo na svoju porodicu sa Milom Kunis sa kojom je u srećnom braku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!