Mila Kunis otvoreno je pričala o tome kako su se ona i njena porodica nosili sa zdravstvenim problemima supruga Eštona Kučera. Naime, ona je pričala o borbi svog supruga sa retkim oblikom vaskulitisa i kako je par prebrodio taj težak period za njih.

Mila Kunis prvi put o zdravstvenom problemu Eštona Kučera.
printscreen/instagram 

Vaskulitis je, inače, zapaljenje krvnih sudova.

"Dakle, ovo se dogodilo neposredno pre pandemije koronavirusa. Mislim da nemaš vremena da sedneš i pričaš, nekako samo prolaziš. Ideš i nosiš se sa svim zdravstvenim problemima koji ti se nađu na putu, ali još uvek imate decu, još uvek imaš porodicu, moraš živeti život. I mislim da smo tako srećni što imamo jedno drugo, ali što se tiče sedenja i neprestanim razgovorima o stvarima, ne. Moraš da raditi", objasnila je za Entertainment Tonight.

Mila Kunis otkrila od čega je bolovao Ešton Kučer.
printscreen/instagram 

Zbog zdravstvenih problema, Ešton povremeno nije mogao da čuje niti da vidi. On se takođe dotakao svojih zdravstvenih problema u emisiji 'Running Vild vith Bear Grills: The Challenge'.

„Pre dve godine imao sam taj čudan, super redak oblik vaskulitisa, koji mi je onesposobio vid, oštetio sluh i poremetio ravnotežu – otkrio je tada. Ovaj poremećaj mi je promenio život i trebalo mi je godinu dana da povratim vid, sluh i ravnotežu“, rekao je tada.

Više fotografija Eštona i Mile pogledajte u galeriji.

MSBH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ešton Kučer bolovao je od zapaljenje krvnih sudova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!