IGRALA JE SLATKICE, A SUŠTA JE SUPROTNOST Spavala je s tuđim mužem dok mu se žena porađala a sad ju je raskrinkao kolega

Slavni glumac Nik Nolte otkrio je istinu o glumici koja je bila poznata kao neko ko voli da spava sa tuđim muževima.

- / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džuliju Roberts proslavile su romantične komedije u kojima je uglavnom igrala buntovne slatkice, međutim, malo ko zna da je i van ekrana bila podjednako problematična.

Naime, godinama se provlačila priča da Robertsova nije u dobrim odnosima sa Nikom Nolteom sa kojim je sarađivala na filmu "Volim nevolje" 1994. godine. Njihova svađa na setu pretvorila se u jednom trenutku u pravu dramu iza kulisa, a glumac je konačno otkrio detalje koji su prethodili. 

I Love Trouble  Youtube

Naime, nakon što su završili snimanje, Džulija je u jednom intervjuu Nika opisala kao "potpuno odvratnog". 

- Od trenutka kada sam ga upoznala na neki način smo jedno drugome zadavali muke i, naravno, idemo jedno drugome na živce. Iako može biti potpuno šarmantan i jako drag, on je također potpuno odvratan. Mrziće me što to govorim, ali čini se da daje sve od sebe da odbije ljude od sebe. On je "faca" - izjavila tada Džulija na pitanje koje se ticalo Nikove reputacije. 

Nakon što je saznao za tvrdnje svoje kolegice, Nic joj je uzvratio tokom intervjua za LA Times: "Nije lepo nekoga nazivati ​​odvratnim. Ali ona nije dobra osoba. Svi to znaju", izjavio je tada, aludirajući na to da je već tada kružila priča o svim njenim aferama sa oženjenim muškarcima.

Trideset godina kasnije glumac, koji je bio tri puta nominovan za Oscara, prisetio se svoje svađe iza scene s Džulijom dok je promovisao svoj novi film "Rittenhouse Square".

Na pitanje je li joj se ikada obratio nakon završetka snimanja filma, Nik je odgovorio da nije, ali i da danas nema više "loše krvi" među njima i da je ratna sekira zakopana.

- Mislim, bilo je apsurdno to kroz što smo prošli. Delimično je to bila moja krivica, ali je bila malo i njena. Džulija se udala na početku tog filma i to je bila jedna od onih stvari kojima sam jednostavno pogrešno pristupio - ispričao je Nik.

Džulija se, naime, upravo tada bila udala za muzičara Lajla Loveta, a brak im je na kraju završio razvodom samo 2 godine kasnije - 1995.

Međutim, pre nego što će uploviti u brak, glumica je bila u centru skandala zbog odnosa Danijel Dej Luisom. Njihov odnos punio je naslovnice svih magazina jer je on tada još uvek bio u vezi sa lepom glumicom Izabel Ađani. Za aferu je, prema nekim pričama, Ađani saznala dok se porađala, a Danijel ju je ostavio trudnu i to bez reči oproštaja, što je francuska lepotica teško podnela.

printscreen/youtube 

Pre Loveta bila je u vezama sa brojnim kolegama poput Džejsona Patrika, Lijama Nisona, Dilana MekDermonta, a sa Kiferom Šaterlendom bila je i verena. Međutim, glumica je raskinula sa njim samo tri dana pred venčanje.

Mnogi su smatrali da je Džulija baš poput likova koje je igrala sve, pogotovo kada je uplovila u vezu sa Bendžaminom Bretom sa kojim je još uvek bila u vezi kada je upoznala sadašnjeg supruga na setu “The Mexican”.

screenshoot/ instagram 

Daniel i Džulija su odmah kliknuli i uplovili u aferu, a snimatelj je godinu dana kasnije predao papire za razvod shvativši da je Džulija “ta”. Sa glumicom se venčao 2002. godine na njenom ranču u Taosu u Novom Meksiku.

Inače, Džuliji su odmah po početku veze sa lovetom nalepili etiketu “rasturačice brakova”.

AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Odmah sam se zaljubila u njega. Htela sam da budem sa njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću se naći u problemima”, rekla je o prvom susretu, čime je potvrdila priče da su u priču uplovili dok su još uvek bili zauzeti.

Džuliju su inače i indirektno krivili za smrt njegove majke.Naime, saznalo se da glumicu baš i nije volela Danijelova porodica kao i da su bili razočarani što je razdvojila njega i njegovu suprugu Veru. Krivili su ju i za smrt njegove majke Patricije koja je preminula od srčanog udara nekoliko dana nakon što su objavili svoju vezu. Tvrdili su da ju je ubio stres koji je uzrokovala njihova romansa.

I pored svega, par je sve izgurao, pokazavši da je njihova ljubav ogromna, a za ovo vreme dobili su i troje dece.

screenshoot/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!