PRETVORIO IM ŽIVOT U PAKAO, A SAD TRAŽI POMOĆ Hari zbog knjige moli bivše, čak i onu koju je brutalno ponizio zbog Megan

Princ Hari molio je ne samo bivše devojke, već i nekadašnje prijatelje za pomoć oko knjige, a oni su imali spreman odgovor.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poslednjih meseci, jedna od glavnih tema bila je biografijaprinca Harija"Spare", koja bi trebalo da se nađe u prodaji u januaru naredne godine. Šuška se da će u 3 knjige koje planira da objavi otkriti najmračnije tajne kraljevske porodice i brojne pikanterije koje je samo "načeo" u intervjuima tokom poslednjih godinu dana. 

Mnogi su mišljenja da će ova biografija biti poslednja kapkoja će preliti čašu i staviti tačku na bilo kakvu konekciju sa njegovom porodicom, i produbiti jaz, ali se to neće znati sve dok knhiga ne bude puštena u prodaju. Međutim, sada se saznalo i da pisanje iste nije išlo skroz po planu, te da je malo onih koji su Hariju želeli da pomognu u naumu. 

Naime, Hari se obratio bivšim devojkama i nekadašnjim prijateljima ne bi li dobio dozvolu da ih pomene u knjizi, međutim, dobio je odgovor kojem se nije nadao.

"Bivši pijatelji i devojke ljubazno su rekli da će razmisliti o tome, pa je na kraju većina odbila", rekao je izvor za britanski "Sun". "Zapravo, mnogi su bili ZAPANJENI tim Harijevim zahtevom ali su kulturno rekli "ne"".

I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Doduše, nisu otkrivena imena onih koje je kontaktirao, ali se sumnja da su se na listi našle njegove dve velike ljubavi - Čelsi Dejvi sa kojom je bio od 2004. do 2010. i Kresida Bonas koju je i ostavio zbog Megan. Obe su izbegavale da u javnosti govore o princu, te su mnogi zapanjeni da mu je uopšte i palo na pamet da ih pozove, s obzirom da im je život pretvorio u pakao.

Kada je reč o Čelsi, u pitanju je bila mladalačka ljubav, a ona se teško nosila sa medijskom pažnjom, koja ne popušta ni dan-danas, iako odavno nema veze sa kraljevskom porodicom.

David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kada je reč o Kresidi, za nju se smatra da ju je najviše ponizio.Naime, on je još uvek bio u vezi sa njom kada je "bacio oko" na Megan. Kresida i Hari imali su on-off vezu, mirili se i raskidali, a u pauzama bili sa drugim ljudima. Kada su poslednji put uplovili u odnos, držali su to u tajnosti, te je vest da je Hari uplovio u vezu sa zvezdom "Suitsa" Kresidu ostavila u šoku, jer je mislila da je konačno to-to.

Kresida je poludela, i pretila da napravi scenu, ali ju je Hari smirio. Navodno su i noć pred njegovo venčanje proveli u suzama, a Kresida je konačno prihvatila da je "Hari krenuo napred", i da je Megan ta koju voli.

"Bio je to njihov poslednji poziv, rastanak u kojem su oboje priznali da Hari ide dalje", rekao je izvor blizak nekadašnjem paru.

Instagram 

"Kresida je bila prilično emotivna zbog svega – bila je u suzama i skoro da nije otišla na venčanje. Ipak, na kraju se pojavila".

Stručnjakinja za govor tela Džudi Džejms tada je analizirajući ponašanje Bonasove rekla: "Kada je stigla, svi su ćaskali i smejali se, ali ona je sedela na klupama tupo gledajući u jednu stranu, zamišljena i lagano je grizla usne što pokazuje koliko je bila potresena".

Bilo kako bilo, ostaje da vidimo da li će princ ipak u svojoj knjizi spomenuti bivše devojke ili ne, s obzirom da je biografija više puta vraćana na doradu, kako na zahtev princa, tako i na zahtev izdavača.

John Stillwell / PA Images / Profimedia, Mike Hollist / dmg media / Profimedia Pogledajte koliko se princ Hari promenio za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!