IZGLEDA KAO DA JOJ JE SESTRA: Majka Nevene Božović je vanserijska lepotica i ima jedinstven imidž

Pevačica Nevena Božović od majke Ružice nasledila je lepe crte lica.

Instagram

Pevačica Nevena Božović sa scenom se upoznala prvi put na Dečijoj pesmi Evrovizije, međutim, šira javnost ju je upoznala tokom takmičenja u "Prvom glasu Srbije".

Nakon toga usledio je odlazak na Evroviziju, gde je Nevena našu zemlju predstavljala pesmom "Kruna" koju je posvetila svom partneru.

Tokom cele karijere, kako na početku tako i sada, Nevena je imala neizmernu podršku svojih roditelja.

Iako Nevena nije neko ko voli da eksponira svoju porodicu, nismo mogli a da ne primetimo njenu majku Ružicu, koja je ćerki bila ogromna podrška na samim počecima njene karijere.

Nevenina mama javnosti je posebno interesantna zbog velike fizičke sličnosti koju ima sa naslednicom, ali i činjenice da izgleda veoma mladolika, kao da je Nevenina sestra, a ne mama, što komentarišu i pevačicini obožavatelji na mrežama.

Majka Nevene Božović je ostvarena na poslovnom polju - Ružica radi kao profesor tehničkih nauka. Sa ćerkom deli ljubav prema muzici, putovanjima, a odnedavno je i Neveninoj ćerki Anki posvećena baka.

Više fotografija Nevene i njene majke pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/instagram Majka Nevene Božović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!