GLUMI BRIŽNOG OCA, A ISTINA JE DALEKO OD TOGA: Holivudska "muškarčina" ćerku ne želi da upozna, a priznaje samo sinove

Oven Vilson i dalje ne želi da upozna ćerku uprkos tome što je očinstvo dokazano.

Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia

Oven Vilson važi za jednog od miljenika žena, a imidž atipične "muškarčine" kakvu viđamo u filmovima, neguje i u privatnom životu. U njegovom društvu uvek su se mogle videti samo najveće lepotice Holivuda, a glumac je u javnosti ostavljao utisak pravičnog i odgovornog muškarca, kakvog bi svaka žena poželela, iako je istina, kako stvari stoje, potpuno drugačija.

Naime, Vilson je sada uslikan na odmoru u Londonu sa svojim sinovima od kojih se praktično ne odvaja, što ne bi bilo ništa čudno da ista pravila važe za svu njegovu decu.

Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Večiti neženja Holivuda svojevremeno se zabavljao sa umetnicom Varuni Vongsvirats sa kojom je pre skoro 4 godine dobio ćerkicu Lajlu. Međutim, glumac nije želeo da ima išta ni sa bivšom devojkom, ni sa bebom, a čak je tražio i test očinstva.

Ironija je što uprkos dokazanom očinstvu, on i dalje ne želi da upozna ćerku, dok sa sinovima Robertom i Finom, koje je dobio s dve različite žene komunicira sasvim normalno i uobičajeno.

Glumac doduše plaća mesečno 25.000 dolara alimentacije za ćerku, ali da je vidi - to ne želi. Varuni je i sama progovorila o celokupnoj situaciji za Vanity Fair.

- Istina je. Nažalost, nikada je nije upoznao - započela je umetnica.

pritnscreen/instagram 

Pitanje se postavilo nakon što je ovih dana na društvenim mrežama objavila fotografiju male Lajle i to povodom njenog trećeg rođendana.

Ona je pre dve godine u intervjuu potvrdila kako je preklinjala Ovena da se uključi u ćerkin život, ali on je to odbio.

printscreen/instagram 

- Pomaže finansijski, ali nikada se nije samo o tome radilo. Lajla treba oca. Ironično je kako u filmovima glumi uloge brižnih očeva, a nikada nije sreo vlastitu kćerku - zaključila je Varuni, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Varuni Vongsvirats, bivša devojka Ovena Vilsona

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!