U KANU NI TEŠKA ŠMINKA NIJE MOGLA DA SAKRIJE ISKRIVLJENE FILERE Ex srpska snajka prvi put snimljena bez šminke i filtera

Nakon glamura na crvenom tepihu, paparaci su sada prvi put uslikali Adrijanu Limu bez šminke i mnogi imaju samo jedan komentar.

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Završen je još jedan Festival u Kanu, a svet i dalje bruji o izdanjima Adrijane Lime sa crvenog tepiha. Slavna manekenka sledila je Rijanin primer i ponosno pozirala golog stomaka i u riskantnim kombinacijama, što se mnogima nije dopalo, a najviše su se komentarisale "pločice" odnosno trbušnjaci koji su se jano ocrtavali iako je u poodmakloj trudnoći, ali i njeno podbulo i otečeno lice.

Iako je oticanje najnormalnija stvar kada ste u drugom stanju, u Adrijanom slučaju problem su napravili fileri koje godinama ubrizgava u lice, kao i pogrešna šminka koja joj nije laskala. Naravno, bilo je i onih koji su njenom pojavom bili oduševljeni i koji su je hvalili "na sva usta".

Međutim, sada su je paparaci uslikali na aerodromu u Nici, mimo crvenog tepiha, glamura, šminkera, vizažista i stilista, i mišljenja su podeljena. Bila je u najobičnijoj trenerci, majici kratkih rukava i patikama, a lice je krila iza tamnih naočara, dok je kosu pokupila u čvrstu punđu. Ona i njen partner sve vreme su bili nasmejani i dobro raspoloženi, a Adrijana je delovala i dodatno rasterećena s obzirom da je konačno bila u daleko udobnijoj garderobi i obući.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naravno, komentari nisu izostali, te su sa jedne strane oni koji smatraju da jednoj trudnici u ovoliko poodmakloj trudnoći više pristaju ovakva izdanja, te da ne treba da se opterećuje vrtoglavim potpeticama i neadekvatnim haljinama sa pojasevima koje stežu.

Sa druge strane, mnogi su komentarisali da Adrijana u ovom izdanju izgleda kao bilo koja druga trudnica, kao i da je razlika u odnosu na crveni tepih ogromna, ponajviše zbog šminke.

Dominique Jacovides / Bestimage / Profimedia 

Naime, s obzirom da nekadašnja srpska snajka nije nosila šminku, vidljive su sitne bubuljice na bradi, a neki su komentarisali i da joj lice deluje masnije. Drugi su je poredili i sa Kloi Kardašijan za koju se zna da je operacijama promenila lični opis.

Profimedia 

No, procenite sami, da li je razlika baš tolika kao što pojedinci govore, ili ne, a ukoliko ste propustili kako je Adrijana izgledala u Kanu, kao i još neka njena trudnička izdanja, pogledajte fotografije u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Trudnička izdanja Adrijane Lime

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!