SANDRA JE SMUVALA ROBERTA KAVALIJA, A ON JE NJOJ KUPIO OSTVRO: Stariji je od nje 45 godina i ispunjava joj sve hirove

Poznati dizajner Roberto Kavali ima 45 godina mlađu devojku koju obasipa poklonima

Profimedia

Slavni italijanski dizajner Roberto Kavali iznanedio je javnost kada je 2014. godine otkrio da je u vezi sa 45 godina mlađom devojkom. Par je već osam godina u vezi, a Kavali ne štedi kada je reč o hirovima njegova izabranice Sandre Nilson u pitanju.

Kako i sami kažu, razlika u godinama im ne predstavlja nikakv problem, i ističu da su veliki oslonac jedno drugom, kao i da uživaju u ljubavi.

Kada je karijera Sandre Nilson počela da bledi, baš tada je ljubav sa Robertom Kavalijem počela da blista. Ova lepotica rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, a kao mlada počela je da se bavi modom.

Sa 14 godina skauti iz jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – krupne plave oči i smeđu kosu koja je retkost u nordijskim zemljama i tako je sve počelo.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

S godinama je osvajala nagrade, između ostalog za Mis EU, Mis bikini sveta, Mis Havaja i na kraju za najlepšu ženu u Švedskoj, a bila je i Plejboj model.

Sandra danas uz svog "dečka" uživa u luksuzu što dokazuje i vest da je Roberto Kavali odlučio da svojoj devojci kupi ostrvo u Švedskoj, sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje košta 3 miliona evra.

ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Tako je Sandra Nilson postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma. Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, odeljkom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i ostacima vikinškog utvrđenja, piše Daily Mail.

Osim toga, nekadašnja manekenka na ostrvu može i da džogira do mile volje na uređenim stazama dugim 1,5 km a ostrvo ima i privatno pristanište sa trajektom koji prima 10 osoba.

Kavali i Sandra su se upoznali kada se on razveo od supruge 2010. godine, a zajedno su navodno od 2014. Sa njom je Kavali, kako kaže, našao svoj mir, ona je njegova muza, prava ljubav i ne mare za razliku u godinama.

Dasha / Backgrid USA / Profimedia, pritnscreen/instagram Slavni dizajner ljubi 45 godina mlađu Sandru

Sandra već duže vreme nije aktivna na mrežama, a poslednji put je sa svojim 47 godina starijim dečkom viđena prošle godine. Roberto je tada bio u lošem stanju, a iako se čini da pokušava drži korak sa svojom maldom izabranicom, te redovno koristi botoks i filere, godine su ipak došle po svoje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!