DOMINACIJA SRBIJE U POLUFINALU EVROVIZIJE: Konstrakta je publiku bacila u trans, cela arena pevala je "BITI ZDRAVA"

Ana Đurić Konstrakta nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri na 66. pesmi Evrovizije.

Nderim Kaceli / Avalon / Profimedia

Ana Đurić Konstrakta nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri na Evroviziji. 

Konstrakta je s pesmom "In corpore sano" nastupila pod rednim brojem 3, a ako je suditi po ovacijama, nema sumnje da je naša umetnica oduševila Evropu.

Publika je u transu pevala stihove "Biti zdrava, biti zdrava" i sve vreme aplaudirala.

Konstrakta  Youtube

Reakcije na društvenim mrežama su takođe fantastične, što je dovelo i do toga da se Srbija daleko bolje kotira po pitanju pozicije u finalu.

Nakon što sve numere budu izvedene, biće omogućeno glasanje, i to iz ovih navedenih zemalja koje se takmiče tokom druge polufinalne večeri.

Youtube 

Konstrakta se bori za plasman u finale, u kom će biti 25 država, a ukoliko živite van Srbije, u nekoj od zemalja koje glasaju večeras, u nastavku pogledajte kako možete da glasate za Anu.

Iz Srbije ne možete glasati za Konstraktu, takođe nijedna zemlja koja učestvuje ne može glasati za svoje predstavnike.

Konstrakta je inače ušla u istoriji Evrovizije kao jedina umetnica koja numeru izvodi jednim delom i na latinskom jeziku.

Youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

This browser does not support the video element.

UŽIVO IZ TORINA! KONSTRAKTA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV Ana Đurić otkrila šta će uraditi pred nastup u polufinalu Evrovizije  Kurir televizija