MNOGI MISLE DA MU JE DRUGARICA, A NE MAJKA: Sina je dobila sa slavnim fotografom, a onda je upoznala LJUBAV SVOG ŽIVOTA

Poznata glumica Dženifer Koneli blistala je na premijeri svog novog filma u pratnji supruga i sina.

Shutterstock

Dženifer Koneli (51) nedavno pojavila se na crvenom tepihu u prisustvu supruga, glumca Pola Betanija (50) i sina Kaja Dugana (24).

Glumica je sina Kaja dobila u vezi sa fotografom Dejvidom Duganom, a samo dve godine kasnije upoznala se svog sadašnjeg supruga na snimanju filma "A Beautiful Mind".

Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia 

Dženifer je blistala u zlatnoj haljini koju potpisuje modna Louis Vuitton na premijeri "Top gan Maverik", nastavku kultnog filma iz 1986. čija se premijera čekala dve godine zbog pandemije korona virusa.

Dženifer u kultnom ostvarenju tumaći lik Peni Bendžamin - samohranu majku i vlasnicu bara, koja je u vezi sa Pitom Maverikom Mičelom kojeg glumi Tom Kruz.

Mnogi su se iznenadili kada su je na crvenom tepihu videli sa sinom koji je izrastao u pravog mladića, te su tako na prvi pogled stekli utisak da je Dženifer Koneli na premijeru filma došla u pratnji prijatelja, a ne sina.

Inače, Koneli je od 2003. u braku sa Polom Betanijem sa kojim ima ćerku Agnes (10) i sina Stelana Betanija (18).

Iako se Pol seća privlačnosti koju je osetio prema Dženifer prve sekunde kada ju je video, za nju je to iskustvo bilo nešto drugačije.

- Sećam se da sam ga upoznala na prvom čitanju scenarija, ispričala je jednom Dženifer.

- Pomislila sam da je jako dobar glumac, dodala je. Pol se jednom prilikom prisetio svojih misli kada ju je upoznao.

- Nikada nisam bio u blizini takve lepote. Sećam se da sam pomislio da sa njom svi non stop flertuju.

Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!